Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό χώρο σας να υπάρχουν προβλήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό χώρο σας να υπάρχουν προβλήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να φτάσετε στους στόχους σας, αφού ευκαιρίες θα υπάρχουν. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν έχετε αποδείξεις για να τα στηρίξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε το μέτρο και μην κάνετε επιπολαιότητες ή σπατάλες, μια που απαιτείται να δείξετε προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση στα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε τα δημιουργικά ταλέντα σας για να βοηθηθείτε σε καινούργια επαγγελματικά σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να καλύψετε προσεκτικά τα νώτα σας, γιατί θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, μια που τα προβλήματά σας είναι καθαρά πρακτικά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά στοιχεία των ημερών δείχνουν ότι θα χρειαστεί να είστε αγωνιστικοί για να εδραιωθείτε. Παράλληλα, καλό θα ήταν να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και θα αφορούν το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να παραπονιέστε αυτό το διάστημα σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα σας, αλλά ούτε και τον οικονομικό σας. Ακόμα κι αν η ασάφεια της γενικής κατάστασης θα σας εκνευρίζει κάποιες φορές, θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τις επαγγελματικές συναλλαγές και συνεργασίες σας χωρίς να αποθαρρύνεστε από αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ασάφειες στις συνεργασίες σας και οι αιχμές στις σχέσεις σας θα επηρεάσουν την ψυχολογική κατάστασή σας, αλλά αξίζει να αξιοποιήσετε τις καλές στιγμές, που θα είναι πολλές. Εξίσου καλές θα είναι οι προοπτικές σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιθανότητες για την επαγγελματική ανέλιξή σας θα είναι αρκετά καλές. Οσο για τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν, θα αφορούν όλους και όχι μόνο εσάς, γιατί δεν είστε η εξαίρεση του κανόνα. Συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη, έχοντας όμως ένα μέτρο, ώστε να μη χάσετε τις βασικές αρχές σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες σας ή στις συναλλαγές σας και προσέξτε τις υπερβολές σε ό,τι αφορά τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέζετε τους άλλους επιμένοντας να έρθουν με τα νερά σας, καθώς θα υπάρχει ρευστότητα όχι μόνο στα οικονομικά σας, αλλά και στον αισθηματικό τομέα σας. Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να αποδώσουν οικονομικό όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό και το ένστικτό αυτοσυντήρησης που έχετε θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν πρέπει αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί μελλοντικό θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...