Ο γύρος του κόσμου πάνω σε δύο ρόδες μέσα σε επτά μήνες!

Ο σύγχρονος «Φιλέας Φογκ» είναι ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ

Ο σύγχρονος «Φιλέας Φογκ» είναι ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ που παραιτήθηκε από τη δουλειά του, χαιρέτησε την οικογένειά του και τους φίλους του και έβαλε στόχο να κάνει τον γύρο του κόσμου πάνω σε δύο ρόδες μέσα σε επτά μήνες! 

Πέρα από τα αμέτρητα χιλιόμετρα, τη γνωριμία με άγνωστα μέρη και τις ατέλειωτες στιγμές μοναξιάς στο τιμόνι της μοτοσικλέτας, το ταξίδι του Αντριου Χίτσινγκς (φωτό) έχει και έναν άλλον, ιδιαίτερο σκοπό. Στόχος του είναι να μαζέψει χρήματα μέσω του blog του, www.expeditionrwb.com (expedition round the word and back), και να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω της UNICEF. Μετά δύο χρόνια προετοιμασίας ο μοτοσικλετιστής ξεκίνησε από το Τέξας των ΗΠΑ, πέρασε στον Καναδά και από εκεί πέταξε για Πορτογαλία.


Διέσχισε το Μαρόκο, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, την Ολλανδία και μετά έφτασε στην Ελλάδα. Πριν από μερικά 24ωρα με τη μηχανή του εθεάθη στην Αθήνα. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν πολλές. Ποτέ, όμως, δεν πέρασε από το μυαλό του να τα εγκαταλείψει όλα και να γυρίσει πίσω. Αντίθετα συνεχίζει το μακρινό ταξίδι του ώσπου να ολοκληρώσει το όνειρό του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ