Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

«Καμπάνα» στον Λιβάνιο

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών (με αναστολή) στον επικοινωνιολόγο για τη μη καταβολή διατροφής στην πρώην σύζυγό του

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών (με αναστολή) στον επικοινωνιολόγο για τη μη καταβολή διατροφής στην πρώην σύζυγό του

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή ήταν η καμπάνα που έριξε το Ζ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον γνωστό επικοινωνιολόγο Αντώνη Λιβάνιο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παραβίαση της υποχρέωσης για την καταβολή διατροφής κατά συρροή, έπειτα από αγωγή που είχε υποβάλει σε βάρος του η παρουσιάστρια πρώην σύζυγός του Εμη Ζησιοπούλου.

Από τη Νικολία Σιμονέτη

Κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα, όπου η διαδικασία ξεκίνησε με διαξιφισμούς νομικών επιχειρημάτων σχετικά με την επίδοση ή μη στον Αντώνη Λιβάνιο της αγωγής για τη μη καταβολή διατροφής.

«Μας δηλώνουν τέσσερα χρόνια τώρα την ίδια διεύθυνση. Εμείς πάμε επί τέσσερα χρόνια στο προξενείο και μας λένε ότι “είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει τέτοιο άτομο που να μένει σε τέτοια διεύθυνση”. Προσκομίζουμε έγγραφα των γερμανικών Αρχών γι’ αυτά που λέμε. Δεν συνιστά καταβολή διατροφής το ότι επιλέγει να πληρώσει τα δίδακτρα του σχολείου, που δεν είμαστε και σίγουροι ότι τα πληρώνει, γιατί το σχετικό έγγραφο το παίρνει από τον φάκελο κάθε φορά» ανέφερε ο συνήγορος της Εμης Ζησιοπούλου.

Ο αδελφός της γνωστής δημοσιογράφου Α. Ζησιόπουλος, που βρέθηκε ακόμη μία φορά στη δικαστική αίθουσα για να εξηγήσει την κατάσταση, υποστήριξε ότι όλη η οικογένεια έχει αναγκαστεί να συμβάλλει στην ανατροφή των παιδιών του ζευγαριού, αφού ο πατέρας τους δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

«Δεν έχει δώσει τίποτα ποτέ. Υπάρχει απόφαση για 2.800 τον μήνα. Για το κολέγιο έχουμε οχλήσεις ότι δεν πληρώνονται κάποια ποσά. Αλλες φορές πληρώνει ο Λιβάνιος και άλλες πληρώνει η αδελφή μου. Ο,τι και να πληρώνουμε δε βγαίνει στο όνομα Λιβάνιος, γιατί ήταν ο υπόχρεος. Για παράδειγμα, πρόσφατα δώσαμε 650 ευρώ για τη συμμετοχή του αγοριού σε ταξίδι με το σχολείο στη Βενετία. Τα δώσαμε εμείς και η απόδειξη βγήκε στο όνομα του πατέρα τους» είπε εκνευρισμένος.

Βγάζει χρήματα

Ο μάρτυρας από την πλευρά του επέμεινε ότι ο Αντώνης Λιβάνιος βγάζει χρήματα, τα οποία όμως δεν δίνει στα παιδιά του.
«Εχω να δω τον Λιβάνιο πέντε χρόνια. Εργάζεται ως επικοινωνιολόγος στη Φρανκφούρτη και βγάζει χρήματα. Βλέπω στο internet ότι διοργανώνει συνέδρια σε πολλές χώρες. Ερχεται και στην Ελλάδα -μαθαίνουμε-, πηγαίνει στη “Μεγάλη Βρεταννία” να τρώει και τα παιδιά του δεν τα βλέπει! Μας τα λένε σοβαροί επιχειρηματίες που τον βλέπουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και ακολούθησε διάλογος με τον συνήγορο του αντιδίκου:
Δικ. Λιβάνιου: Αφού δεν έχουν χρήματα, πώς πήγαν στη Μύκονο διακοπές;
Πρόεδρος: Μην απαντήσετε.
Δικ. Λιβάνιου: Για ποιον λόγο έφυγε ο Λιβάνιος;
Μάρτυρας: Πήρε 700.000 και εξαφανίστηκε. Χρέωσε την τράπεζα και την αδελφή μου!

Ως μάρτυρας της πλευράς Λιβάνιου εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας Μ.Β., που είπε στο δικαστήριο:
«Είμαστε φίλοι 30 χρόνια. Ξέρω ότι δίνει χρήματα. Ξέρω πολύ καλά ότι κατέβαλε τα δίδακτρα του σχολείου. Ο λόγος που πήγε στο εξωτερικό ήταν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα. Τα δίδακτρα είναι περίπου 24.000 τον χρόνο για δύο παιδιά. Θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στο κολέγιο. Εφυγε το 2011, σε κακή οικονομική κατάσταση. Μένει σε ένα διαμέρισμα 60 τ.μ. Εκεί μένει… Στον τρίτο όροφο, χωρίς ασανσέρ. Φανταστείτε, εγώ του δάνεισα κάποια στιγμή 5.000 ευρώ για να τα στείλει στα παιδιά του» κατέθεσε ο επιχειρηματίας Μ.Β.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...