Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Το «Survivor» έστειλε την Πασχάλη στο νοσοκομείο

Η αινιγματική ανάρτηση που έκανε η δασκάλα της yoga με «κλικ» από θεραπευτήριο και οι στομαχικές διαταραχές

Μυστήριο με την υγεία της Σόφης Πασχάλη! Η δασκάλα της yoga ανέβασε χθες το πρωί στο Instagram μια φωτογραφία της από ιδιωτικό νοσοκομείο στη Γλυφάδα, στην οποία φαίνεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι, με «πεταλούδα» στο χέρι και σωληνάκι στη μύτη.

Λίγη ώρα αργότερα, η φωτογραφία εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό της πρώην παίκτριας του «Survivor», προκαλώντας πολλά ερωτήματα!

gwerterg 1«Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας, ότι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά η στήριξη και η αγάπη βοηθάει» ήταν το αινιγματικό σχόλιο της Σόφης στη λεζάντα της φωτογραφίας της, που την έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένη.

Γυρίσματα εκπομπής

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η πρώην «διάσημη» παίκτρια λίγο μετά την έξοδό της από το reality επιβίωσης ταξίδεψε στην Καππαδοκία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής «Celebrity Travel» του Σκάι (κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη μετά το «Survivor») και εκεί αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές που δεν της επέτρεψαν να χαρεί, όσο θα ήθελε, την εξόρμησή της.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο οργανισμός της Σόφης δεν έχει επανέλθει πλήρως κι ας έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης. Κι ενώ μέρα με τη μέρα έδειχνε να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της, με συνεντεύξεις σε εκπομπές και περιοδικά, ακόμη και πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας, η χθεσινή φωτογραφία ξάφνιασε τους πάντες.

Μάλιστα, σε συνέχεια του σχολίου που συνόδευσε τη φωτογραφία της, η δασκάλα της yoga έδειξε πως δεν ξεχνά και όσα δύσκολα αντιμετώπισε επιστρέφοντας στην Ελλάδα με τα υβριστικά σχόλια των τηλεθεατών του «Survivor», που τη θεώρησαν μέλος της κλίκας!

«Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί που παίζουν έναν ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης. Ολα τα παιδιά δυσκολευόμαστε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδιά είναι εκπληκτικά κι ας έχετε ο καθένας από εσάς τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Ολα τα παιδιά, όμως, αξίζουν την αγάπη σας για τη προσπάθειά τους. Ολα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους και τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι» έγραψε στη συνέχεια του σχολίου της «εξαφανισμένης» πλέον ανάρτησής της.

Αλλάζει (;) ώρα μετάδοσης

Σε ειδικό επιστήμονα αναθέτει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο την έρευνα για το αν το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Survivor» πρέπει να χαρακτηριστεί «ακατάλληλο για ανηλίκους» και η προβολή του να μεταφερθεί μεταμεσονύκτιες ώρες.

Αυτό αποκαλύπτει η έγγραφη απάντηση που έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνιών Νίκος Παππάς σε σχετικό ερώτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Ο κ. Παππάς επισυνάπτει έγγραφο του ΕΣΡ, με το οποίο ο πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής Αθανάσιος Κουτρομάνος αναφέρει: «Υστερα από τη δημοσιοποιηθείσα επιστολή της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης ανατέθηκε σε ειδικό επιστήμονα του ΕΣΡ να μελετήσει το ζήτημα και να εισηγηθεί σχετικώς».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...