Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο Οζι γύρισε πάλι στην αγκαλιά της κομμώτριας

Καινούργια σύννεφα πάνω από τον γάμο των Οσμπορν, με τη Σάρον να ανακαλύπτει για δεύτερη φορά τον δεσμό του ροκά με τη Μισέλ Παγκ

Δεύτερος γύρος ξεκατινιάσματος ετοιμάζεται να ξεσπάσει στους κόλπους της οικογένειας Οσμπορν, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Οζι επέστρεψε στην αγκαλιά της κομμώτριας, η οποία παραλίγο να τινάξει στον αέρα πέρυσι τον γάμο του με τη Σάρον.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», επικαλούμενο πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον των Οσμπορν, αποκάλυψε ότι ο διάσημος ροκάς άρχισε να συναντιέται και πάλι με την κομμώτρια Μισέλ Παγκ, πίσω από την πλάτη της Σάρον Οσμπορν.

Εκείνη, με τη σειρά της, φέρεται ότι έγινε έξαλλη, ανακαλύπτοντας το νέο παραστράτημα του συζύγου της, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περνάει ακόμα μία φορά σοβαρή κρίση. «Οι φήμες λένε ότι ο Οζι επισκεπτόταν τη Μισέλ όσο η Σάρον βρισκόταν στη δουλειά» δήλωσε πηγή στην κυριακάτικη «Sun», προσθέτοντας ότι αυτές τις μέρες η Σάρον Οσμπορν αναρρώνει στο σπίτι της ύστερα από μια επέμβαση στη μέση. «Η Σάρον είναι έξαλλη κσι έχει κλειστεί στον εαυτό της. Κάποιος που την ξέρει καλά καταλαβαίνει ότι ο γάμος της περνάει κρίση» πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ανακάλυψε την τελευταία απιστία του, όμως λέγεται ότι δεν αντέχει να περάσει ξανά τον ίδιο ψυχολογικό γολγοθά με πέρυσι, οπότε και είχε ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» για να μπορέσει να ξεφύγει λίγο από τα συζυγικά προβλήματά της.

Σχέση τεσσάρων ετών

Η 46χρονη Μισέλ Παγκ, η οποία είναι κομμώτρια από το Λος Αντζελες και έχει στο πελατολόγιό της ονόματα όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιουαρι Τζόουνς, λέγεται ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 68χρονο Οζι Οσμπορν για 4 χρόνια, μέχρι που ανακάλυψε η Σάρον την απιστία του στις αρχές του 2016.

Το ζευγάρι έφτασε τότε πολύ κοντά στο διαζύγιο, με εκείνη να τον διώχνει από το σπίτι, την κόρη τους Κέλι να δημοσιοποιεί το τηλέφωνο της πέτρας του σκανδάλου στο twitter «για όποιον ενδιαφέρεται για φτηνό σεξ» και εκείνον να πηγαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ. Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, τα ξαναβρήκαν και ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία των νέων δημοσιευμάτων γύρω από τον γάμο τους, πάντως, το ζευγάρι εθεάθη στο εστιατόριο Polo Lounge του Μπέβερλι Χιλς, με κάθε άλλο παρά καλή διάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...