Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Που χάθηκε η Ευγενία Λιματζάκη

►H ενασχόληση με το βόλεϊ, η στέψη στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ο γάμος της!
►Βλέπει ταινίες με τους γιους της και γυμνάζεται κάνοντας yoga

H ενασχόληση με το βόλεϊ, η στέψη στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ο γάμος της!
Βλέπει ταινίες με τους γιους της και γυμνάζεται κάνοντας yoga

Οι αθλητικοί συντάκτες την είχαν ανακηρύξει την ωραιότερη αθλήτρια όταν έπαιζε βόλεϊ στον Παναθηναϊκό, δηλαδή πολύ καιρό προτού η Ευγενία Λιμαντζάκη κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς 1997. Τη εν λόγω χρονιά, μάλιστα, ο συγκεκριμένος τίτλος καταγράφηκε ως ο κορυφαίος στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, «κλέβοντας» την αίγλη του τίτλου της Σταρ Ελλάς. Αυτό συνέβη κατ’ εξαίρεση προς τιμήν της Ειρήνης Σκλήβα, η οποία μία χρονιά πριν είχε ταξιδέψει στην Ινδία με την κορδέλα της Μις Ελλάς 1996 και είχε στεφθεί Μις Κόσμος. Το 1997, λοιπόν, κορυφαίος τίτλος της διοργάνωσης ήταν εκείνος που απέσπασε η Ευγενία.

Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για λίγα, αλλά πολύ ουσιαστικά χρόνια, η όμορφη Κρητικιά μεσουρανούσε στις πασαρέλες και μάγευε τα φλας των φωτογράφων. Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα, αναγκάζοντάς τη να αλλάξει επαγγελματική ρότα και να ασχοληθεί με τη διοργάνωση events. Σε συνεργασία με μια ομάδα επιτυχημένων επαγγελματιών, καθένας στον χώρο του, η Ευγενία διοργανώνει πλέον θεματικούς γάμους και άλλα events που αφήνουν εποχή.

Η οικογένεια

Η Λιμαντζάκη εξακολουθεί να είναι μια καλλονή, αν και η σελίδα του μόντελινγκ στο βιβλίοfsdfsd 0 της ζωής της γύρισε οριστικά στα 23 της χρόνια, όταν αποφάσισε να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια.

«Είμαι μανούλα και 17 χρόνια παντρεμένη, με ευτυχία και χαρά, και προτεραιότητα είναι η οικογένειά μου. Επεται η δουλειά μου» λέει η Μις Ελλάς 1997 στην «Espresso» για την καθημερινότητα που βιώνει πλέον, έχοντας «εξαφανιστεί» από τα στέκια της showbiz.

Πράγματι, η πρώην εστεμμένη είναι μια αφοσιωμένη μανούλα δίδυμων 10χρονων αγοριών και, παρότι δηλώνει ότι προτεραιότητά της είναι οι τρεις άντρες της, νιώθει πολύ υπερήφανη και για το… τρίτο παιδί της, την ομάδα της Dream Makers. «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο έγινε με ιδιαίτερη αγάπη για το δημιουργικό κομμάτι και με στόχο κάτι πολύ εξατομικευμένο, handmade, με ιδιαίτερη υπογραφή. Εχουμε όλο το επιτελείο, από σκηνοθέτη γάμου και ειδικούς φωτιστές μέχρι hairstylist, make up artist, οίκους νυφικών και ένα εκλεκτό επιτελείο από Ελληνες και ξένους φωτογράφους» μας λέει η wedding planner.

Τι είναι, όμως, ο θεματικός γάμος; Η Ευγενία Λιμαντζάκη μάς εξηγεί: «Οι Dream Μakers δημιουργούν, για πρώτη φορά, γάμους με θέματα, όπως τέχνη και ρομαντισμός, γαλλική εξοχή, εποχή Μεσοπολέμου». Η εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι νύφες αποτελεί κινητήριο δύναμη για δημιουργία. «Εκτιμούν το χειροποίητο, και όχι το έτοιμο, και εμπιστεύονται εμένα και την ομάδα μου για να κάνουμε πραγματικότητα το δικό τους όνειρο. Είναι πολύ δημιουργική δουλειά, έχει τεράστια ευθύνη, γιατί κάτι το οποίο σχεδιάζεται τουλάχιστον έναν χρόνο κρίνεται σε λίγες ώρες».

Απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν να ζει στην Κρήτη και από εκεί να κινεί τα νήματα της δουλειάς της, η Ευγενία βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Ποτέ δεν πήγα να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Eκεί είναι οι γονείς μου, τους επισκέπτομαι συχνά, αλλά με τον σύζυγό μου, λόγω της δουλειάς του, ζούμε μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού».

Λατρεύει τα ταξίδια

Οταν οι υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν, επιλέγει να κάνει power yoga, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος, να βλέπει ταινίες (ακόμη και παιδικές μαζί με τους δύο γιους της), να διαβάζει βιβλία και, φυσικά, να ταξιδεύει. Το κάνει με την πρώτη ευκαιρία!

Το πρώην μοντέλο δηλώνει ευγνώμων για τον τίτλο ομορφιάς που κέρδισε, ο οποίος τής άνοιξε τις πόρτες του μόντελινγκ. Διευκρινίζει όμως με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής της έχει κλείσει και ότι μόνο μια special guest εμφάνιση σε επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό θα την έφερνε πίσω στις πασαρέλες.

Θυμίζουμε ότι η Ευγενία ήταν το μοντέλο που φόρεσε μία από τις πιο εντυπωσιακές -και μεγάλης αξίας- δημιουργίες του Θοδωρή Τρανούλη, που είχε αποτυπωμένη πάνω της τον χάρτη του έναστρου ουρανού με ημιπολύτιμες πέτρες! Το πρώην μοντέλο φόρεσε την τουαλέτα με την υπογραφή του σχεδιαστή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 1997, όπου κατέκτησε τη 10η θέση ανάμεσα σε 100 υποψήφιες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...