Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Οι Socrates έχασαν κι άλλο «παιδί» τους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους λάτρεις της ελληνικής...

Ευλογημένη ημέρα!

Ιστορικό γεγονός για την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την πρώτη...

Ο Σκάι βάζει την ψυχαγωγία στον… πάγο

Μεγάλη αναμπουμπούλα στον Σκάι! Οπως φαίνεται, οι ζωντανές ψυχαγωγικές...

H κομψή Μαρέβα σε ειδική Αποστολή

Η σύζυγος του Μητσοτάκη τον συνόδευσε σε επίσημη επίσκεψη στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Αρχιεπισκοπής

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η σύζυγος του Μητσοτάκη τον συνόδευσε σε επίσημη επίσκεψη στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Αρχιεπισκοπής

Η Μαρέβα παίζει δυνατά. Η σύζυγος του προέδρου βρέθηκε μαζί με τον Κυριάκο στον φιλανθρωπικό οργανισμό Αποστολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και είχε τον δικό της, σημαντικό ρόλο στην επίσημη αυτή επίσκεψη.

Κομψά ντυμένη, όπως πάντοτε, δείχνει χάρη στο στιλ της, να ανεβάζει τις μετοχές Μητσοτάκη στο χρηματιστήριο της πολιτικής.

img 3234

«Με μεγάλη συγκίνηση η σύζυγός μου κι εγώ επισκεφθήκαμε σήμερα τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., τονίζοντας ιδιαίτερα την παρουσία της γυναίκας του δίπλα του: «Η παράταξη της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, αλλά και εγώ προσωπικά και η σύζυγός μου πιστεύουμε βαθύτατα στις έντιμες και ειλικρινείς σχέσεις. Στις σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού. Στους διακριτούς ρόλους».

img 3236

Ως φαίνεται, ο Κυριάκος επιθυμεί να βαδίσει στα χνάρια των ξένων ηγετών, των οποίων οι σύζυγοι έχουν τον πρώτο λόγο στις δημόσιες εμφανίσεις. Δεν είναι κακή ιδέα!

Συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με Καραμανλή

2325535

Στα λημέρια του Καραμανλή, ο Μητσοτάκης. Λίγες μόνο μέρες μετά το συμβάν με την Κατερίνα Παπακώστα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε πρώτη φορά το κατώφλι της οδού Παναγή Κυριακού, όπου βρίσκεται το στρατηγείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Στην πολιτική, καλώς ή κακώς, ο τόπος των ραντεβού έχει τη σημειολογία του. Συναντήθηκαν οι δυο τους, λοιπόν, στο γραφείο του Καραμανλή και τα κορίτσια πρόσφεραν στον Κυριάκο τον πολύ ωραίο καφέ που συνήθως σερβίρουν.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια αυτής της ζεστής κουβέντας ήταν πολλά: η τρέχουσα ελληνική πολιτική κατάσταση, τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών και πολλά άλλα ζητήματα στρατηγικής της Ν.Δ. Αν και καμιά από τις δύο πλευρές δεν αποκαλύπτει ποτέ λεπτομέρειες από τέτοιου τύπου συναντήσεις, εντούτοις μπορούμε να σκεφτούμε ότι συζητήθηκαν όλα ή σχεδόν όλα.
Εν κατακλείδι: «Αχ, βρε παλιομισοφόρια, τι τραβάν για σας τ’ αγόρια, τι τραβάν για σας τ’ αγόρια»!

Αντιδράσεις Δούρου 

img 2974

Λέγεται ότι η ιδέα για την τοποθέτηση διοδίων στη Βαρυμπόμπη θα βρει αντίθετη την περιφερειάρχη και φίλη του πρωθυπουργού Ρένα Δούρου. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει αποφασίσει σχετικά, αλλά τα συριζάκια της Περιφέρειας αντιδρούν σφόδρα… Αντιπολίτευση στο φουλ η Περιφέρεια! Επιφυλασσόμαστε βεβαίως για το αποτέλεσμα του χθεσινού περιφερειακού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια για το θέμα αυτό, μια και μέχρι την παράδοση της στήλης δεν υπήρχαν νεότερα. Διόδια στη Βαρυμπόμπη, κ. υπουργέ; Γιατί δεν βάζετε και στις εισόδους των σπιτιών; Φαντάζεστε πλεόνασμα που θα δίνατε του χρόνου;

Make up για τη Φώφη

4113916

«Γυναίκα κοκέτα» η Φώφη και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εμφανίζεται στη Βουλή χωρίς μακιγιάζ. Ετσι από νωρίς χθες κλήθηκε στο γραφείο της στο Κοινοβούλιο η προσωπική μακιγιέζ της για να κάνει… κούκλα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αλλωστε, αυτό το διάστημα, που είναι δύσκολο για το κόμμα της, κάποια σημάδια δυσαρέσκειας από τα στελέχη, που την… πληγώνουν, ίσως πρέπει να καλυφθούν.

Το μέικ απ όμως, δυστυχώς, δεν καλύπτει τα τεράστια κενά που ανοίγονται στο κόμμα και τις αποστάσεις που ετοιμάζονται να πάρουν και οι λίγοι σημαντικοί που απέμειναν. Μαθαίνουμε ότι έρχονται καταιγίδες αποχωρήσεων, παρά τις ανακοινώσεις της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα περί διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου. Τα καπετανάτα πια δύσκολα μπορούν να περιοριστούν. Φαίνεται πως οι αντοχές τελείωσαν…

Η μοντέρνα Νάντιαfullsizerender 10

Αέρινη και πολύ κομψή διέσχιζε τους διαδρόμους του Κοινοβουλίου η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η όμορφη Νάντια πήρε μέρος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός της και εκτός του ότι άκουσε με προσοχή την ομιλία της προέδρου Φώφης Γεννηματά, ευχαρίστως δέχτηκε και τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το μοντέρνο ντύσιμό της, που αποτελούνταν από φόρεμα χρώματος παλ ροζ και γκρι δερμάτινο μπουφάν.

Εκείνο όμως που ξεχώριζε στο όλο στιλ ήταν τα σουέντ μποτάκια, που ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα. Η Νάντια στα καλύτερά της…

(!)

Βιβλίο για την περίοδο από τις εκλογές του 2009 μέχρι και τον σχηματισμό της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, το 2012, έχει σχεδόν έτοιμο (βρίσκεται προ του τυπογραφείου, δηλαδή) ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος.

img 3040

Στις σελίδες του, όπως μαθαίνει η στήλη μας, θα βρουν πολύ ενδιαφέροντα και άγνωστα γεγονότα να διαβάσουν οι αναγνώστες του. Φωτίζεται από μία άλλη γωνία αυτή η περίοδος, που αναλύεται μέσα από τη ματιά του Βαγγέλη. Πρώτη έμαθε τα περιεχόμενά του η γηραιά μητέρα του πρώην υπουργού, η 92χρονη Γεωργίτσα του (φωτό), όπως τη φωνάζει ο ίδιος. Τα λουλούδια είναι από τον γιο στη μητέρα του, που γιόρταζε την Κυριακή.

Βιβλίο για την περίοδο από τις εκλογές του 2009 μέχρι και τον σχηματισμό της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, το 2012, έχει σχεδόν έτοιμο (βρίσκεται προ του τυπογραφείου, δηλαδή) ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος. Στις σελίδες του, όπως μαθαίνει η στήλη μας, θα βρουν πολύ ενδιαφέροντα και άγνωστα γεγονότα να διαβάσουν οι αναγνώστες του. Φωτίζεται από μία άλλη γωνία αυτή η περίοδος, που αναλύεται μέσα από τη ματιά του Βαγγέλη. Πρώτη έμαθε τα περιεχόμενά του η γηραιά μητέρα του πρώην υπουργού, η 92χρονη Γεωργίτσα του (φωτό), όπως τη φωνάζει ο ίδιος. Τα λουλούδια είναι από τον γιο στη μητέρα του, που γιόρταζε την Κυριακή.

offer

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...