Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ροζ σκάνδαλο με ζουμερή παπαδιά

Ανω κάτω χωριό στη Χαλκίδα με τα καμώματα της άτακτης 35χρονης, που…

Ο μικρός φτερωτός θεός που σημάδεψε με το βέλος του κατευθείαν την καρδιά μιας 35χρονης παπαδιάς από την Εύβοια και την έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι της, για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι… ιερέας!

Από την
Εύα Παπαδάτου

Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό, στον ναό του οποίου λειτουργούσε ο εφημέριος που είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την ερωτοχτυπημένη πρεσβυτέρα.

Το σούσουρο έγινε ακόμη μεγαλύτερο καθώς, προτού φύγει η… άτακτη παπαδιά με τη μακριά καστανή χαίτη και τις ζουμερές καμπύλες, δεν δίστασε να αδειάσει το μισό σπίτι στο οποίο είχε ζήσει αρκετά χρόνια, δείχνοντας έτσι ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει μια για πάντα τον παπά ήταν ειλημμένη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι η συνύπαρξη της 35χρονης με τον 49χρονο ρασοφόρο σύζυγό της -φανατικό οπαδό της ομάδας του Ολυμπιακού- δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη…

Οι ντόπιοι, οι οποίοι μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες που τους αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, λένε ότι δεν ήταν το κλασικό ζευγάρι του παπά και της πρεσβυτέρας του. Μεταξύ τους δημιουργούνταν συχνά εντάσεις, ίσως επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά ή και επειδή η εντυπωσιακή γυναίκα προκαλούσε τα σχόλια των συγχωριανών της για το -σχεδόν- εκκεντρικό στιλ της και τη ζωηρή ενασχόλησή της με τα κοινά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν υπήρχε γιορτή ή πανηγύρι που να μην πρωτοστατούσε η παπαδιά, η οποία πάντα τραβούσε τα βλέμματα με τον έντονο λόγο της και την πάντα διαφορετική από των άλλων γυναικών αμφίεσή της, με ιδιαίτερη προτίμηση στα ζωηρά χρώματα, στα στενά παντελόνια και στις ελαστικές φούστες!

Οι φήμες για τις εξωσυζυγικές δραστηριότητές της έδιναν και έπαιρναν, και κατά καιρούς οι κακές γλώσσες τής είχαν χρεώσει διάφορες σχέσεις με άντρες μεγαλύτερους, συνομήλικους ή ακόμη και μικρότερους από εκείνη! Ο ιερέας έδειχνε να γνωρίζει τα ερωτικά τερτίπια της όμορφης συζύγου του, αλλά φαίνεται ότι έκανε τα στραβά μάτια, καθώς δεν ήθελε να τη χάσει. Ο ίδιος έβρισκε παρηγοριά στο κρασί, που αγαπούσε να απολαμβάνει με φίλους του στο καφενείο του χωριού, βλέποντας την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα του στην τηλεόραση.

Τελευταία, όμως, το χωριό, που βρίσκεται έξω από τη Χαλκίδα, βούιξε από τις φήμες για το παθιασμένο ειδύλλιο της παπαδιάς με έναν 47χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος μάλιστα της ζήτησε να εγκαταλείψει τον άντρα της και να τον ακολουθήσει. Εκείνη δεν το σκέφτηκε πολύ και μια μέρα ο εραστής της εμφανίστηκε με ένα… φορτηγό, στο οποίο στρίμωξαν τα υπάρχοντα της 35χρονης και έφυγαν!

Δεν έβγαλε μιλιά

Οταν επέστρεψε ο 49χρονος ιερέας και είδε το σπίτι άδειο, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, αλλά δεν έβγαλε μιλιά. Κλείστηκε για λίγο διάστημα μέσα, εκτός από τις ώρες που έπρεπε να λειτουργεί, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του και περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος, αφού όλο το χωριό συζητούσε μόνο για το πάθημα του παπά, και τα σενάρια για την ταυτότητα του εραστή και τον προορισμό του ζευγαριού έδιναν και έπαιρναν. Ο απατημένος ρασοφόρος έπνιξε τον πόνο του στο κρασί, αλλά το Πάσχα λειτούργησε κανονικά. Ακόμη και τώρα εξακολουθεί να τηρεί το καθημερινό πρόγραμμά του, ενώ πλέον κατάφερε να επικοινωνήσει με την 35χρονη για να κινηθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Στο χωριό, πάντως, λένε ότι ο 49χρονος αγαπάει τόσο πολύ τη γυναίκα του που, αν επέστρεφε, θα τη συγχωρούσε και θα τη δεχόταν πίσω!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...