Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Καρτέρι θανάτου στον εραστή της γυναίκας του

Ο δράστης πλησίασε το ΙΧ όπου ήταν το παράνομο ζευγάρι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας στα πόδια και τη 47χρονη!
Το ένοχο μυστικό που ήξεραν όλοι στο Λαδοχώρι! «Δεν περιμέναμε αυτήν την κατάληξη» λένε οι κάτοικοι 

Η παράφορη ζήλια και τα συσσωρευμένα προβλήματα που είχαν «ξεφτίσει» τον γάμο του όπλισαν το χέρι 59χρονου πυροσβέστη, που βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ όταν είδε τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο του φερόμενου ως εραστή της στην Ηγουμενίτσα και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα!

AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ,
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛAΡΗ 

Ο καθ’ ομολογίαν του δράστης υποψιαζόταν ότι η 47χρονη σύζυγός του, με την οποία έχουν δύο παιδιά, 20 και 18 ετών, διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον 48χρονο γείτονά τους Αλέκο Κάμτσιο, επίσης πατέρα δύο παιδιών, 18 και 16 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν κοιμόταν πια μαζί και μιλούσε μόνο για τα βασικά θέματα του σπιτιού και ό,τι είχε να κάνει με τα παιδιά του. Μάλιστα, κύκλοι τους αναφέρουν ότι είχαν κινήσει διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία της ηπειρωτικής πόλης διαπράχθηκε στη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο κατηγορούμενος ακολούθησε με το αυτοκίνητό του τη σύζυγό του για να δει πού θα πήγαινε τόσο αργά. Οι υποψίες του βγήκαν αληθινές, όταν είδε το όχημά της να σταματά έξω από ένα κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του Λαδοχωρίου και λίγα λεπτά αργότερα να φτάνει στο σημείο και ο 48χρονος έμπορος με το δικό του Ι.Χ. Εκτός εαυτού ο δράστης, μόλις είδε τη γυναίκα του να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του 48χρονου, πήρε την καραμπίνα που είχε πάντα στο αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο.

Οπλίζοντας, πλησίασε τη 47χρονη, την πυροβόλησε στο πόδι και αγνοώντας τα ουρλιαχτά τρόμου και των δύο θυμάτων συνέχισε την πορεία του προς το Ι.Χ. του Αλέκου Κάμτσιου. Ο άτυχος άντρας τού φώναζε «Σταμάτα, περίμενε!» αλλά ο δράστης δεν άκουγε τίποτα! Στόχευσε τον 48χρονο στο πόδι, πυροβόλησε μία φορά και αμέσως μετά του έδωσε από κοντινή απόσταση τη χαριστική βολή στον θώρακα ρίχνοντάς τον νεκρό!

Αμέσως μετά ο δράστης τηλεφώνησε σε ήρεμη κατάσταση στην Αστυνομία, διηγήθηκε τι είχε κάνει και παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, οι οποίοι πήγαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο πυροσβέστης τούς υπέδειξε το σημείο όπου έγινε το άγριο φονικό και οι αστυνομικοί μάζεψαν από το έδαφος τρεις χρησιμοποιημένους κάλυκες, ενώ κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο και δύο φυσίγγια.

Στο νοσοκομείο

Η αιμόφυρτη 47χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση ισχυρού σοκ, αλλά εκτός κινδύνου και σε λίγες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Ο 59χρονος πυροσβέστης, που αναμένεται να περάσει σήμερα το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτή, παραμένει στα κρατητήρια τού αστυνομικού μεγάρου Θεσπρωτίας σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εμφανίζεται μετανιωμένος και λέει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και πως φταίει η «κακιά στιγμή».

Τραγικές φιγούρες είναι η χήρα του εμπόρου και, φυσικά, τα τέσσερα παιδιά των δύο ζευγαριών, που θα κουβαλούν σε όλη τη ζωή τους το «στίγμα» του άγριου φονικού. Οι γείτονες των πρωταγωνιστών της τραγωδίας χαρακτηρίζουν τον δράστη άτομο κοινωνικό, υπεύθυνο, καλό οικογενειάρχη, που νοιαζόταν για το σπίτι του και εργασιομανή, που αγωνιζόταν για να μη λείψει τίποτε από τα παιδιά και τη γυναίκα του.
Οταν άρχισε να υποψιάζεται ότι η 47χρονη τον απατούσε, όλος ο κόσμος του κατέρρευσε. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν έμαθε την ταυτότητα του τρίτου προσώπου.

«Δεν είχε σκοπό να διαπράξει φόνο, ήταν η κακιά στιγμή»

Σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, Δημήτρης Δήμου, ο πελάτης του οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Ωστόσο, φέρεται ότι αρνείται το κατηγορητήριο, όπως του αποδίδεται: «Ο εντολέας μου δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν και λέει πως ήταν απλώς η κακιά στιγμή. Είναι και ο ίδιος θύμα. Είχαν προβλήματα στον γάμο τους και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ακολούθησε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητό του. Ο πελάτης μου λυπάται πολύ για την πράξη του και υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να διαπράξει φόνο».
Οπως είπε ο κ. Δήμου, ο 59χρονος πυροσβέστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή στις 13.30 της Παρασκευής.

Το ένοχο μυστικό που γνώριζαν οι οικογένειες

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς του 48χρονου εμπόρου f3 copyΑλέκου Κάμτσιου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε από τη μία στιγμή στην άλλη: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας να μην τύχει αυτό που έτυχε στον άνθρωπό μας! Είμαστε πολύ άσχημα ψυχολογικά, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της τραγωδίας, είναι απίστευτο» δήλωσαν στην «Espresso» άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ενώ άλλοι ψέλλισαν ότι είναι κάτι που δεν θέλουν να συζητούν και θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Πάντως, η κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στις δύο οικογένειες φαίνεται ότι αποτελούσε κοινό μυστικό όχι μόνο μεταξύ των ατόμων του συγγενικού και του φιλικού κύκλου των τριών τραγικών πρωταγωνιστών αλλά και στην τοπική κοινωνία: «Γνωρίζαμε την κατάσταση, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε πως θα έχει αυτήν την τραγική κατάληξη.

Ηταν κοινό μυστικό στην οικογένεια και στον περίγυρό μας εδώ και κάποια χρόνια και είναι φυσικό να το είχε πάρει μυρωδιά και ο πυροσβέστης. Ηταν κάτι που τον ζόριζε πολύ και, όπως φάνηκε, δεν άντεξε άλλο. Και οι δύο είχαν οικογένειες και παιδιά. Τι θα απογίνουν τώρα αυτά τα παιδιά;» ανέφερε άλλος ένας συγγενής του θύματος, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στην οικογένεια του άτυχου 48χρονου τις πρώτες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...