Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Θα γέμιζαν τη Γλυφάδα με ουσίες!

Εξαρθρώθηκε σπείρα που θα «έσπρωχνε» στα στέκια της καλής κοινωνίας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Χάρη σε πληροφορίες, που είχαν καταφέρει να συλλέξουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξαρθρώθηκε ένα επικίνδυνο κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών που δρούσαν στη Γλυφάδα και σκόπευαν να πλημμυρίσουν την περιοχή με περισσότερα από δύο κιλά ηρωίνη και ένα κιλό κοκαΐνη, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 100.000 ευρώ!

Οι τρεις Αλβανοί διακινητές, ηλικίας 33, 45 και 39 ετών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής επιχείρησης, η οποία στήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Ασφάλεια Αθηνών και στελεχών της Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού.

Οπως αποδείχθηκε, εκτελούσαν εντολές δύο ομοεθνών τους, ενός 49χρονου και ενός 42χρονου, οι οποίοι κρατούνται στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, αλλά κινούσαν μέσα από το κελί τους τα νήματα της προμήθειας και της διακίνησης των ναρκωτικών!

Δικογραφία

Σε βάρος όλων, αλλά και σε βάρος ακόμη ενός 48χρονου συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας και της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο της οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στους τρεις αλλοδαπούς, βρήκαν και κατέσχεσαν 1 κιλό και 181 γραμμάρια κοκαΐνη, καθώς και ποσότητα ηρωίνης βάρους 2 κιλών και 40 γραμμαρίων. Η σπείρα είχε σκοπό να διαθέσει τα ναρκωτικά στα στέκια της «καλής» κοινωνίας στη Γλυφάδα. Μάλιστα, εκτός από τις ποσότητες που είχαν σκοπό να πουλήσουν, οι δράστες διέθεταν και άλλα ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, τόσο στα σπίτια των τριών συλληφθέντων όσο και στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν, ανακάλυψαν ακόμη ένα δέμα, το οποίο περιείχε κοκαΐνη βάρους 59 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή των Αλβανών δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.850 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία θεωρήθηκαν μέσα διευκόλυνσης της συμμορίας για να διακινεί τις ναρκωτικές ουσίες.

wrehtsrh 1«Εχτισαν» 3 κιλά ηρωίνης στο μπάνιο

Πίσω από τα… πλακάκια του μπάνιου στο σπίτι τους στην Αθήνα είχαν δημιουργήσει ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οποία είχαν «χτίσει» τα ναρκωτικά που θα διακινούσαν ένας 52χρονος Αλβανός και μια 34χρονη Γεωργιανή!

Ομως, το σχέδιό τους δεν πέτυχε, καθώς η απόλυτη κρυψώνα εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα. Μέσα στην κρύπτη υπήρχαν ηρωίνη βάρους 3 κιλών και 151 γραμμαρίων και 24 φαρμακευτικά χάπια, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμη 2.200 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα πλήρες εργαστήριο με μίξερ, καλούπια και σουρωτήρια, με τα οποία οι δύο αλλοδαποί νόθευαν, επανατυποποιούσαν και συσκεύαζαν τις ποσότητες ηρωίνης, για να τις διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...