Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Πως να αποκτήσεις το σώμα της Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο γυμναστής που βοηθά τη Σκάρλετ Γιόχανσον να έχει super κορμί αποκαλύπτει πώς μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει σώμα σαν της ηθοποιού

Η Σκάρλετ Γιόχανσον καίει καρδιές με τις σέξι εμφανίσεις της κάθε φορά που συμμετέχει σε ταινίες δράσεις, όπως το «Iron Man 2», οι «Avengers» και τώρα το «Φάντασμα στο Κέλυφος». Για να είναι όμως αληθοφανείς οι σκηνές μάχης, η σταρ του Χόλιγουντ πρέπει να βρίσκεται σε τέλεια φόρμα. Ο γυμναστής που προετοίμασε τη Γιόχανσον σε δύο από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες της δίνει συμβουλές στις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν κορμί σαν το δικό της.

geer 3Εχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, ο Αμερικανός Μπόμπι Στρομ ανέλαβε να γυμνάσει τη Σκάρλετ Γιόχανσον τόσο για την ταινία «Iron Man 2» όσο και για τους «Avengers».

Οπως αποκαλύπτει, θεωρεί τα σπριντ τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσουν οι γυναίκες σφιχτό σώμα, εξηγώντας ότι κατά τη διάρκεια του τρεξίματος στο μέγιστο των δυνατοτήτων για μικρή απόσταση καταναλώνονται πολλές θερμίδες και λίπος. Για την ενδυνάμωση των μπράτσων συστήνει τις κάμψεις, διότι, όπως λέει, οι μύες είναι αναγκασμένοι να σηκώσουν το βάρος ολόκληρου του σώματος.

Οπως υποστηρίζει ο γυμναστής, δεν υπάρχει σταθερή αναλογία αεροβικών ασκήσεων και ασκήσεων με βάρη που πρέπει να ακολουθεί κανείς.

Αυτό, εξηγεί, εξαρτάται από τις ανάγκες του σώματος κάθε γυναίκας, καθώς όσες επιθυμούν να χάσουν περισσότερο βάρος και λίπος θα πρέπει να κάνουν περισσότερη αεροβική γυμναστική. Αντίθετα, οι γυναίκες με λεπτότερη γραμμή σώματος καλό θα ήταν να κάνουν περισσότερες ασκήσεις με βάρη, ώστε να αυξηθεί ο μυϊκός όγκος τους.

Οσες προτιμούν να κάνουν μόνο ένα είδος γυμναστικής και να έχουν παράλληλα ισορροπημένο αποτέλεσμα στο σώμα τους καλό θα ήταν, σύμφωνα με τον Στρομ, να ασχοληθούν με την κολύμβηση.

Οπως εξηγεί, το κολύμπι γυμνάζει ταυτόχρονα όλους τους μυς του σώματος και παράλληλα είναι μία από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις, καθώς αναγκάζει την καρδιά και τους πνεύμονες να εργάζονται σε υψηλό ρυθμό. Για να επιτευχθεί, πάντως, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν αρκεί μόνο η γυμναστική, προειδοποιεί ο Στρομ, αλλά θα πρέπει να ακολουθείται και η κατάλληλη διατροφή.

Ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να περιλαμβάνει «τα πάντα, αλλά με μέτρο», καθώς το σημαντικότερο είναι η διατροφή να είναι πλήρης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...