Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Δημήτρης Γιώτης: Είχα φτάσει στα όρια (!) μεταξύ ζωής και θανάτου

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης μιλάει στην «Εspresso» για το οικογενειακό δράμα που βίωσε στα παιδικά του χρόνια

«Η απόρριψη του πατέρα μου με στιγμάτισε! Ο γιος μου ο Γιάννης, που σήμερα είναι εννιά χρονών, δεν έχει γνωρίσει τον παππού του».

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης, ο οποίος πρωταγωνίστησε φέτος στην παράσταση «Το ημερολόγιο ενός τρελού», αποκαλύπτει στην «Espresso» το άγνωστο οικογενειακό δράμα που βίωσε στα παιδικά του χρόνια. «Ο χωρισμός των δικών μου δεν με επηρέασε, αφού ήμουν μόλις δύο ετών. Οι καταστάσεις, τα λόγια, οι συμπεριφορές, ο ξυλοδαρμός από τη μητριά μου ήταν αυτά που άνοιξαν πληγές» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Σε μια κατάθεση ψυχής ο Δημήτρης αποκαλύπτει τα μαρτύρια που πέρασε στα χέρια της μητριάς του στην τρυφερή ηλικία μεταξύ οκτώ και 10 χρονών. «Δεν θυμάμαι να έπαιξα με τον πατέρα μου, ποτέ δεν πήρε το μέρος μου, ένιωθα παρείσακτος, ξένος και περιττός.

«Ετρεχαν αίματα»

Στον τελευταίο ξυλοδαρμό από τη μητριά μου, μου πέταξε το βιβλίο Γεωγραφίας στο κεφάλι και μου άνοιξε το αυτί, αίματα έτρεχαν κι έφυγα σκαστός και πήγα στη γιαγιά μου, η οποία ειδοποίησε τη μάνα μου και ήρθε και με πήρε. Εν συνεχεία με πήγε στην Αστυνομία και σε ιατροδικαστή…» περιγράφει και συγκλονίζει. Ωστόσο, το μαρτύριο για τον μικρό Δημήτρη δεν σταμάτησε εκεί: «Τρεις μέρες κοιμόμασταν εδώ κι εκεί, γιατί ο πατέρας μου είχε κάνει μήνυση για αρπαγή ανηλίκου. Οταν έχασε το δικαστήριο, με μάρτυρα υπερασπίσεως τον δάσκαλό μου, ο οποίος κατέθεσε όσα ζούσα κάθε μέρα και του τα έλεγα μετά τα μαθήματα, νύχτα με έδιωξαν ο πατέρας και η μητριά μου, βάζοντας τα ρούχα μου σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών…»

Η συνέχεια βρήκε τον Δημήτρη μακριά από το σπίτι του τρόμου, αλλά με πολλά τραύματα στην ψυχή. «Εχω φτάσει στα όρια ενός λεπτού τεντωμένου σκοινιού μεταξύ ζωής και θανάτου. Μια θολή ακαθόριστη γραμμή όπου το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, η ζωή σε σπρώχνει στα άκρα, όμως εγώ διάλεξα τον ήλιο και το φως» μας λέει και συνεχίζει: «Είχα θλίψη, παράπονο, στενοχώρια, θυμό… ένα ατέλειωτο γιατί. Εκανα σεμινάρια αυτοεξέλιξης, μελέτησα, μπήκα στη διαδικασία αναγνώρισης και συγχώρεσης, το έκανα για μένα, να κλείσω θέματα και να πάω παρακάτω… να κερδίσω το στοίχημα της ζωής μου και να γίνω αυτό που δεν είχα: μπαμπάς!» Πράγματι, ο ηθοποιός μετουσίωσε τον πόνο σε χαρά, αισιοδοξία, αγάπη, τα οποία εδώ και εννιά χρόνια τα δίνει απλόχερα στον γιο του Γιάννη, ο οποίος είναι η ζωή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

qwe5gwe 2Ο γάμος με την Τζωρτζίνα (στη Νάξο) το καλοκαίρι

Θα το πάρει το κορίτσι! Η ζωή του Δημήτρη Γιώτη κινείται πλέον στο φως και μάλιστα αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνει και γάμο! Ο ηθοποιός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Τζωρτζίνα και μητέρα του παιδιού τους Γιάννη, σε ένα γραφικό ξωκλήσι στη Νάξο, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε βράχο, στη θάλασσα. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι, που θα επισφραγίσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο γάμος γίνεται με μια εννιάχρονη καθυστέρηση! «Ημασταν έτοιμοι, όλα κανονισμένα, εκκλησία, μπομπονιέρες, κουμπάροι, αλλά ο γιατρός μάς απαγόρευσε να συγκινηθεί η Τζωρτζίνα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς το παιδί ήταν έτοιμο να… βγει και η μέρα αναμενόταν φορτισμένη, αν αναλογιστείς ότι οι γονείς της Τζωρτζίνας έχουν “φύγει”. Ετσι το αφήσαμε» μας είπε, εξηγώντας τους λόγους της αναβολής πριν από εννιά χρόνια της γαμήλιας ένωσής τους. «Θέλουμε να χαρούμε με τους φίλους μας, να χορέψουμε, να περάσουμε όμορφα. Με την Τζωρτζίνα μάς δένουν πολλά και, έξω από σχόλια και κακίες, εμείς ξέρουμε και γουστάρουμε πολύ. Η Τζωρτζίνα είναι ο άνθρωπός μου και ο Γιάννης η ζωή μου! Είναι το φως της ζωής μου!» εξομολογείται ο ηθοποιός. Να πούμε ότι ο Δημήτρης Γιώτης συμμετείχε μέχρι πρότινος και στον θεατρικό «Κύκλο» με τον Μπουράκ Χακί, από όπου αποχώρησε λόγω σοβαρού προβλήματος στη μέση του, για το οποίο ενημέρωσε την παραγωγή.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...