Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός και ευπρόσδεκτες οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δεν θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Οταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες

ΚΡΙΟΣ: Αν και η διάθεσή σας σάς προτρέπει να τρέξετε, εσείς πρέπει να προτιμήσετε τους χαμηλούς ρυθμούς για να αποφύγετε τα λάθη που προκαλούνται από βιασύνη. Ακόμα κι αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν κάνετε συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας αλλά και την ευθιξία σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Τώρα, που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, βρείτε πώς θα υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σχετίζονται με τα κοινά σας συμφέροντα, αυξάνοντας την ευελιξία σας και την προθυμία σας. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστούν προκειμένου να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυνατότητές σας αυξάνονται, οπότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας επέτρεπαν έως τώρα να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλετε, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη. Σκεφθείτε και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα τον τρόπο επικοινωνίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός και ευπρόσδεκτες οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δεν θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Οταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που θα οδηγήσουν σε κόντρες μέσα στον χώρο της εργασίας σας και θα επηρεάσουν τόσο την επαγγελματική πρόοδό σας όσο και την ηρεμία σας. Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να το συγκρίνετε με το σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια αναπάντεχη συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική βελτίωση στη μόνιμη σχέση σας θα είναι από τα ευχάριστα που θα σας συμβούν. Περιορίστε τον εγωισμό σας και να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα κι αν δεν είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάξετε τίποτα σε αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το οποιοδήποτε λάθος. Μην κρατάτε κρυμμένα τα αισθήματά σας, γιατί έτσι επιβαρύνετε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό χώρο σας, κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές. Αποτραβηχτείτε για λίγο από τα εργασιακά θέματα, ώστε να διατηρήσετε την ανεβασμένη ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι γύρω σας σάς δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας για να μειώσετε το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε έτοιμοι να παλέψετε και να επιβληθείτε στον επαγγελματικό χώρο σας, αφού το ρίσκο αλλά και το θράσος, αν χρειαστεί, θα είναι οι σύμμαχοί σας για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα δοθούν. Μην αφήνετε πίσω σας άτομα που σας έχουν συμπαρασταθεί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ