Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Ο άντρας μου ήξερε τι έκανε»!

Η κραυγή της τραγικής μάνας για τον παιδοκτόνο και η κατάθεση-κλειδί από το αδελφάκι της άτυχης Στέλλας, που ανέφερε ότι ο πατέρας του «θυμώνει εύκολα»

υγή της τραγικής μάνας για τον παιδοκτόνο και η κατάθεση-κλειδί από το αδελφάκι της άτυχης Στέλλας, που ανέφερε ότι ο πατέρας του «θυμώνει εύκολα»

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της μικρής Στέλλας, την οποία σκότωσε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών -όπως ομολόγησε- ο ίδιος ο πατέρας της, εναντίον του οποίου ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», δηλώνει ότι «ο άντρας μου ήξερε τι έκανε και γιατί το έκανε» και ότι «στα μάτια του βλέπω τον δολοφόνο του παιδιού μου και όχι τον σύζυγό μου». Δίπλα της αυτές τις δύσκολες ώρες είναι οι συγγενείς τόσο της ίδιας όσο και του παιδοκτόνου προκειμένου να τη στηρίξουν, καθώς ο πόνος της είναι ανείπωτος.

f3 182

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και να υποστηρίξει ότι ο σύζυγός της δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, στην προσπάθειά της να λάβει εξ ολοκλήρου την κηδεμονία του γιου της και να καταφέρει να ζήσει αυτό το παιδί μια φυσιολογική ζωή.

Είναι ράκος

Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η μητέρα είναι ράκος και δεν γνωρίζει αν μπορεί να ανταποκριθεί σε όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα. «Ο θάνατος του παιδιού της από τα χέρια του άντρα της την έχει επηρεάσει πολύ παραπάνω από όσο περίμενα, και αυτό της βγαίνει πολύ έντονα τώρα» είπε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα τόνισε: «Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα, που βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση».
Τραγική φιγούρα στο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο είναι και ο δίδυμος αδερφός της μικρής Στέλλας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες την αναζητά διαρκώς.

f4 128

Στην πρώτη κατάθεσή του σε ειδική ψυχολόγο που συνεργάζεται με την Αστυνομία ανέφερε ότι ο πατέρας του «θυμώνει εύκολα» και «δεν γελάει», γεγονός το οποίο, πέραν των αντιφάσεων του παιδοκτόνου πριν από την ομολογία της αποτρόπαιας πράξης του, κίνησε περαιτέρω τις υποψίες των αστυνομικών Αρχών ότι ο ίδιος κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού του!

Νένα Χρονοπούλου: «Επνιξε το κοριτσάκι του γιατί του ήταν βάρος»

Κραυγή αγανάκτησης από τη Νένα Χρονοπούλου (φωτό) για τον στραγγαλισμόf5 3 0 της εξάχρονης Στέλλας, ενός παιδιού με αναπηρία, από τον ίδιο τον πατέρα της.

Η ηθοποιός, μητέρα και η ίδια παιδιού με αναπηρία, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της για το τραγικό συμβάν και δηλώνει στην «Espresso»: «Μόλις άκουσα πως το μικρό αγγελούδι είχε κινητικά προβλήματα το μυαλό μου άρχισε να κάνει κι άλλες σκέψεις.

Τα παιδιά του ήταν δύο, αλλά το αγοράκι δεν το πείραξε. Το κοριτσάκι το έπνιξε δίχως δεύτερη σκέψη, με τέτοια ανατριχιαστική ευκολία, που προσωπικά δεν με πείθει πως του προέκυψε εκείνη τη μοιραία στιγμή». Η φωνή της μοιάζει με λυγμό. Παίρνει μια μεγάλη ανάσα και συνεχίζει: «Ηταν ενοχλητική η Στελλίτσα για εκείνον. Ηταν παιδί με δυσκολίες. Χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα και αβάσταχτα έξοδα. Είχε πολλαπλές απαιτήσεις η ζωούλα της, αλλά το πιθανότερο για εκείνον είναι πως δεν είχε μέλλον. Ηταν βάρος…»

Ο αποτροπιασμός της πρωταγωνίστριας και συγγραφέως για όσα συνέβησαν δεν έχει τελειωμό. Το μυαλό της τρέχει στην απελπισμένη μητέρα. Αν και δεν γνωρίζονται, τις δένει η αγάπη για τα παιδιά τους. «Αφησε το παιδί της ζωντανό για να πάει στο νοσοκομείο και, πριν ακόμα γυρίσει στο σπίτι της, το βρήκαν πεταμένο στα σκουπίδια, νεκρό. Αυτή είναι η αλήθεια που όλες εμείς οι μαμάδες παιδιών ΑμεΑ φοβόμαστε: Τι θα γίνουν τα παιδιά μας όταν εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε εκεί. Ηταν και αυτή μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, ήταν και αυτή τελικά ολομόναχη» αποκάλυψε η Νένα, που δεν διστάζει κι αυτή τη φορά να γίνει καταγγελτική: «Το κράτος μας πού είναι; Ποια θα είναι η τιμωρία του ανελέητου αγγελοκτόνου;

Πόσα παιδιά ακόμα θα φύγουν με ολέθριο τρόπο γιατί κάποιος “ντρέπεται” που είναι γονιός τους; Βγάλτε τα παιδιά σας έξω στην κοινωνία, αγαπήστε τα και να είστε σίγουροι πως θα γίνουν πολύ καλύτερα στην υγεία τους, γιατί η αγάπη είναι ο κορυφαίος γιατρός! Δεν είναι μιάσματα. Το παιδί σου δεν διάλεξε την αναπηρία του. Αν σε κάνει να ντρέπεσαι, τότε είσαι “ελάχιστος” και δεν αξίζει να είσαι γονιός του. Η ντροπή που νιώθεις για το παιδί σου ΑμεΑ είναι προσωπική σου αναπηρία» λέει και συγκλονίζει!

Δ. ΔΑΡΔΑ

 offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...