Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

«Η ζωή του όλη» διά χειρός Ντενίση!

Η πρωταγωνίστρια μιλά στην «Espresso» για την υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Η πρωταγωνίστρια μιλά στην «Espresso» για την υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για τον Στέλιο Καζαντζίδη

H Μιμή Ντενίση θα ανεβάσει στο θεατρικό σανίδι παράσταση με τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη! Μετά το «Σμύρνη μου, αγαπημένη», η ηθοποιός και συγγραφέας ετοιμάζει μια φιλόδοξη θεατρική παραγωγή, με θέμα τη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή, η οποία θα ανέβει στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπως, άλλωστε, και η επιτυχημένη «Σμύρνη» της.

Από τον ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, μιλώντας στην «Espresso», δήλωσε για το εγχείρημα: «Θα είναι μια υπερπαραγωγή. Δεν ψάχνουμε να βρούμε πρωταγωνιστή με τη φωνή του Καζαντζίδη, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο, αφού ήταν μοναδικός. Στην παράσταση θα ακούγονται τα αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη με τη φωνή του».

Και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να ακούσουμε τίποτα λιγότερο για μια παραγωγή που θα αφορά το κορυφαίο «κεφάλαιο» της ελληνικής μουσικής, που ακούει στο όνομα Καζαντζίδης. Τον καλλιτέχνη που κέρδισε αδιαφιλονίκητα τον τίτλο του λαϊκού ερμηνευτή, αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων, τραγουδήθηκε όσο λίγοι και με τη μοναδική υφή της φωνής του κατάφερε να εκφράσει τις αγωνίες, τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η ίδια η Μιμή Ντενίση, έπειτα από πρόταση που της έγινε από την εταιρία παραγωγής, ενώ υπογράφει και τα κείμενα σε συνεργασία με την πολυγραφότατη σεναριογράφο Κωνσταντίνα Γιαχαλή («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «7 θανάσιμες πεθερές», «Litsa.com» κ.ά.), η οποία ήταν βοηθός της και στη θεατρική μεταφορά του «Μάγκα» της Πηνελόπης Δέλτα.

Η πρεμιέρα του έργου τοποθετείται στα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018 και αυτή την περίοδο οι δύο κυρίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του κειμένου. Οπως κάνει σε κάθε θεατρική δουλειά της, η Μιμή Ντενίση έκανε ενδελεχή έρευνα για τη ζωή και το έργο του ογκόλιθου του ελληνικού πενταγράμμου, η οποία βασίστηκε σε βιογραφίες του, συνεντεύξεις του και σε βιβλία που έχουν γραφτεί γι’ αυτόν.

Περιοδεία σε Αμερική και Καναδά

Σύντομα η Μιμή Ντενίση θα βρεθεί και στην Αμερική, όπου θα έχει επαφές για την κινηματογραφική εκδοχή της «Σμύρνης» της, η οποία, όπως πρώτη έγραψε η «Espresso», αρχίζει γυρίσματα στη Λέσβο, στο τέλος του καλοκαιριού, με διεθνές καστ. Με αφορμή, λοιπόν, το ταξίδι της εκεί, η ηθοποιός, συγγραφέας και θεατρική παραγωγός θα δει και κάποιους χώρους, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν την επιτυχημένη παράστασή της, από τον Ιανουάριο του 2018, οπότε θα αρχίσει η περιοδεία της σε Αμερική και Καναδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Μιμή έχει αποφασίσει η παράστασή της να περιοδεύσει μόνο στις δύο αυτές χώρες που βρίσκονται πέραν του Ατλαντικού και όχι και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που σκεφτόταν αρχικά. Κι αυτό λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στη γηραιά ήπειρο, εξαιτίας των τρομοκρατικών απειλών.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....