Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Game of Thrones» στις Σπέτσες!

Ο βασιλιάς Jon Snow της θρυλικής σειράς «οργώνει» με σκάφος το Αιγαίο

Ο βασιλιάς Jon Snow της θρυλικής  σειράς «οργώνει» με σκάφος το Αιγαίο

Το Αιγαίο «οργώνουν» με πολυτελή θαλαμηγό οι χολιγουντιανοί σταρ του «Game of Thrones» Kit Harington και Rose Leslie, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της χώρας μας.

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Οι πρωταγωνιστές της διάσημης αμερικανικής σειράς φαντασίας, παρότι επιθυμούσαν να f5 game of thrones jon snow kit harington ygritte rose leslieπεράσουν απαρατήρητοι, έγιναν «τσακωτοί» από Ελληνες θαυμαστές τους σε γνωστό ρεστοράν των Σπετσών και η «Espresso» έμαθε τις λεπτομέρειες!

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο τηλεοπτικός «Jon Snow» και η κοκκινομάλλα σύντροφός του «Ygritte», προτού «ανοιχτούν» μεσοπέλαγα, έκαναν μια στάση στον Σαρωνικό και επισκέφθηκαν το ηρωικό νησί της Επανάστασης του ’21. Ντυμένοι με casual ρούχα και φορώντας τζόκεϊ εμφανίστηκαν στο εστιατόριο Paradise, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, και επέλεξαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι μακριά από τον πολύ κόσμο. Ενημερωμένοι για την καταπληκτική νησιωτική κουζίνα, παρήγγειλαν σχεδόν όλον τον κατάλογο του μαγαζιού και έφαγαν μέχρι… σκασμού!

«Ξεκίνησαν με μους από αβγά ψαριών, κατόπιν δοκίμασαν σαλάτα σολομού σε τραγανό μαρούλι και κρητικό ντάκο, ενώ ξετρελάθηκαν με τον κρίταμο, που φυτρώνει μόνο στο νησί μας.

Απόλαυσαν παραδοσιακά ορεκτικά και συνέχισαν με σπετσιώτικα κεφτεδάκια και κολοκυθόπιτα. Για κυρίως πιάτο επέλεξαν φρέσκα ψάρια, λυθρίνια και σαρδέλα στα κάρβουνα, συνοδεύοντάς τα με παγωμένο λευκό κρασί Γιορτή Σεμέλης, που τους ενθουσίασε» αποκαλύπτει στην «Espresso» η Φιλίτσα Αρβανίτη, pr manager της επιχείρησης. Αλλά το ζευγάρι δεν σταμάτησε εκεί, αφού παρήγγειλε για το τέλος φρούτα εποχής, σορμπέ μάνγκο και απόλαυσε το τοπικό μιλφέιγ.

Πελάτες που τους αναγνώρισαν και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους προσέγγισαν τον Kit Harington, ο οποίος δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι.

Απλός, χαμογελαστός και ηλιοκαμένος, ο πρωταγωνιστής πόζαρε στις selfies των θαυμαστών του, μέχρι που η κατάσταση ηρέμησε και το ζευγάρι ζήτησε τον λογαριασμό. Στη συνάντησή τους με τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Κατσώρη τον ευχαρίστησαν για το ωραίο φαγητό, σχολιάζοντας πόσο πολύ τους άρεσαν τα φρέσκα ψάρια.

Στη συνέχεια πλήρωσαν, αφήνοντας πολύ καλό πουρμπουάρ, και επέστρεψαν στο σκάφος τους με το οποίο αναχώρησαν το ίδιο βράδυ για τον επόμενο σταθμό των διακοπών τους.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...