Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Μαΐου 2017

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Για να πετύχετε δεν φτάνει μόνο να έχετε μια ιδέα, αλλά και να την υλοποιείτε.

ΚΡΙΟΣ: Μια που τα οικονομικά προβλήματά σας ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο – ειδικά στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι σάς είναι πλέον ρουτίνα. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας για να πάψετε να είστε μόνοι και ξεχάστε τι σημαίνει μοναξιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτά. Θυμηθείτε πως ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν, με σωστή οικονομική διαχείριση, να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός, η ένταση και η υπερβολές στη συμπεριφορά δεν σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις, που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Αντί να ξεκινήσετε τον ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανώτερούς σας με την εργασία σας. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονα θα ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό σας τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει αλλάξετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί, και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους, προτού να είναι πολύ αργά. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και μην τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές. Μη βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας, που τώρα αρχίζουν να υλοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε για να μη γίνει αυτή η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σάς έχει εξαντλήσει. Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσον αφορά κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά. Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Για να πετύχετε δεν φτάνει μόνο να έχετε μια ιδέα, αλλά και να την υλοποιείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...