Αποτελέσματα Arezzo Toscana Tour 2017

Θριάμβεμβσε ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας στο φετινό Toscana Tour στο Arezzo Ιταλίας! Τον όμιλο εκπροσώπησε η καταξιωμένη μας αθλήτρια, Μελίνα Πεϊμανίδη, με τα δυο της άλογα Acapulca & Carnavals Wonder.

Η αθλήτρια συμμετείχε σε αγώνες του Bronze Tour τις δυο τελευταίες εβδομάδες της διοργάνωσης, και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Arezzo 2

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-4-2017

Κατηγορία 1.15μ
Στην κατηγορία έλαβαν μέρος 94 ζεύγη αθλητών και ίππων, παρόλο όμως του μεγάλου συναγωνισμού η Μελίνα κατάφερε να κατακτήσει την 1η και 3η θέση με την Carnavals Wonder & την Acapulca αντίστοιχα πραγματοποιώντας άπταιστες διαδρομές!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8-4-2017

Κατηγορία 1.20μ
Στην κατηγορία αυτή έλαβαν μέρος 56 ζεύγη αθλητών και ίππων, και εδώ όμως η Μελίνα κατάφερε να κατακτήσει την 2η και 3η θέση με την Carnavals Wonder & την Acapulca αντίστοιχα πραγματοποιώντας άπταιστες διαδρομές!

ΚΥΡΙΑΚΗ 9-4-2017

Κατηγορία 1.25μ (με Joker 1.35μ)
Την 2η θέση κατέκτησε η Μελίνα με την Carnavals Wonder, πηδώντας με τρομερή άνεση το Joker στο τέλος της διαδρομής, ύψους 1.35μ!!

Κατηγορία 1.20μ
Την 2η θέση κατέκτησε και σε αυτή την κατηγορία η Μελίνα, με την Acapulca αυτή τη φορά, ανάμεσα σε 96 διαγωνιζόμενα ζεύγη!!

Arezzo 3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-4-2017

Κατηγορία 1,20μ
Με άπταιστες διαδρομές και πολύ γρήγορο χρόνο κατέκτησε την 2η και 3η θέση η Μελίνα με την Acapulca & Carnavals Wonder αντίστοιχα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15-4-2017

Κατηγορία 1.25μ
Την 2η θέση κατέκτησε η Μελίνα με την Acapulca με άπταιστη διαδρομή!

Κατηγορία 1.20μ
Πολύ καλή διαδρομή πραγματοποίησε η Μελίνα με την Carnavals Wonder, με τον πιο γρήγορο χρόνο από όλους! 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16-4-2017

Κατηγορία 1.25μ (με Joker)
3ος καλύτερος χρόνος για την Μελίνα και την Carnavals Wonder σε άλλη μια καταπληκτική διαδρομή! 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης το γεγονός ότι η αθλήτρια βραβεύτηκε σαν καλύτερη ιππέας του Bronze Tour, έπειτα από όλες αυτές τις επιτυχίες..!

Arezzo 4

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν τρανταχτή απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται, και θα πρέπει να συγχαρούμε γι αυτό τόσο τον προπονητή της αθλήτριας μας στην Αθήνα, κο. Ντέμη Ντάλλη, όσο και τον ιπποκόμο των αλόγων, κο. Arben Ziou, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τόσο εύκολος ο δρόμος της επιτυχίας!

Συγχαρητήρια επίσης στην αθλήτρια και στην οικογένεια της για την προσπάθεια και την αφοσίωσή που δείχνουν!!

Arezzo 5

Επόμενοι στόχοι-προκλήσεις της ομάδας είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδας, που περσι είχε αναδείξει την Μελίνα Πεϊμανίδη Πρωταθλήτρια Παίδων, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ακολουθούν! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία από καρδιάς!

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ