Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θρίλερ στο Μενίδι – Νεκρή 89χρονη με σημάδια πάλης μέσα στο σπίτι της – Προσήχθη ο γιος της

12/10/2026 - 08:15 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται ο θάνατος μιας 89χρονης γυναίκας στο Μενίδι, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην κατοικία της, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Για την υπόθεση προσήχθη ο 62χρονος γιος της, με τον οποίο διέμενε.


Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε σπίτι επί της οδού Σουλίου, έπειτα από τηλεφώνημα που πραγματοποίησε στην Αστυνομία ο 69χρονος ανιψιός της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ανέφερε ότι άκουγε φωνές από την κατοικία, γεγονός που κινητοποίησε τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν την 89χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ κατά την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε αμυχές και μώλωπες στον λαιμό και το πρόσωπο, καθώς και ενδείξεις που παραπέμπουν σε προηγηθείσα πάλη.

Στο σπίτι κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι ο θάνατος της γυναίκας ενδέχεται να προήλθε από ασφυξία. Από την αρχική εξέταση προσδιορίστηκε επίσης ότι η 89χρονη πιθανότατα έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής.

astynomia-kordela_0

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 62χρονου γιου της, ο οποίος διέμενε μαζί της και, όπως και η μητέρα του, εργαζόταν ως ρακοσυλλέκτης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν η προσαγωγή του έχει μετατραπεί σε σύλληψη, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.