Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

CIAO BELLA: Τα «υπερόπλα» της Χαντίντ στο κόκκινο χαλί

► To μοντέλο άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα κατά τη διάρκεια γκαλά μόδας
► Οι celebrities που «κήρυξαν» πόλεμο στο στιλ, επιλέγοντας εκκεντρικά look

gwe5gwe 6Δύσκολα έβαλε φέτος στους πρωτοκλασάτους προσκεκλημένους της στο Met Gala η Αν Γουίντουρ, καθώς επέλεξε ως θέμα του φετινού event τη Ρέι Καβακούμπο.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Η Γιαπωνέζα σχεδιάστρια του οίκου Comme de Garcons ήταν κάθε άλλο παρά στα… «SOS» για τα Οσκαρ του στιλ, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά από το 1983 που επιλέγεται εν ζωή δημιουργός ως θέμα της έκθεσης του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στην Νέα Υόρκη και, κατ’ επέκταση, του λαμπερού gala. Στην προσπάθειά τους, λοιπόν, να εντάξουν στην εμφάνισή τους κάποια εκκεντρικά στοιχεία για να εναρμονιστούν με το στιλ της σχεδιάστριας, gwe5gwe 3 0πολλοί διάσημοι βγήκαν εντελώς εκτός θέματος. Αν και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, βασίλισσα των πιο κακοντυμένων της βραδιάς στέφθηκε η Κέιτι Πέρι, η οποία επέλεξε μια κόκκινη τουαλέτα με φραμπαλά και τούλινο βέλος, του οίκου Maison Margiela.

Σαν να μην της έφτανε αυτό, δέχτηκε πυρά και για την επιλογή του ρούχου -διά χειρός Galliano-, λόγω των αντισημιτικών σχολίων που είχε κάνει εκείνος στο παρελθόν.

«Πόλεμο» στη μόδα κήρυξε αυτή τη φορά και η Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε με militaire τουαλέτα του οίκου Moschino, δίχτυ παραλλαγής σε ρόλο μποά και ένα φλασκί σε σχήμα χειροβομβίδας, ενώ φρόντισε να καταστρέψει και το χαμόγελό της με διαμαντένια σιδεράκια. Η αδερφή της Μπιγιονσέ Σολάνζ Νόουλς εμφανίστηκε με ένα φουσκωτό μαύρο μπουφάν με ουρά, η σύζυγος του Φάρελ Γουίλιαμς με μια κόκκινη στολή αλά teletubby και ο Τζέιντεν Σμιθ κρατώντας στο χέρι μια τούφα από τα κομμένα ράστα του, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε για πρώτη φορά να μη φορέσει κανένα κόσμημα. Η μόνη που φάνηκε ότι είχε κατανοήσει πλήρως το φετινό θέμα του Met Gala ήταν η Ριάνα, η οποία έκλεψε την παράσταση επιλέγοντας ένα extravagant μεν, πλήρως εναρμονισμένο με concept δε, κομμάτι του οίκου Comme De Garcons, που τυλιγόταν γύρω από το κορμί της σαν υφασμάτινο αναρριχητικό φυτό.

Στις ηχηρές απουσίες της βραδιάς συγκαταλέγονται οι άλλοτε πρωτοστάτες του event Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μπιγιονσέ.

Τα «υπερόπλα» της Mπέλα και των αδελφών Τζένερ

«Εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό μοίρασαν με τις εμφανίσεις τους και τα «υπερόπλα» τους οι αδερφές Τζένερ και η Μπέλα Χαντίντ. Τα δύο μοντέλα και η Κάιλι Τζένερ εμφανίστηκαν… σχεδόν ντυμένες, αφήνοντας εκτεθειμένα στα φλας τα πιο δυνατά σημεία του σώματός τους, που δεν είναι άλλα από τα οπίσθιά τους.

Η Μπέλα Χαντίντ διάλεξε ένα μαύρο catsuit από μεταλιζέ διαφάνεια του οίκου Alexander Wang, που άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη μέχρι τα οπίσθια και ανεδείκνυε κάθε χιλιοστό του κορμιού της, το οποίο όμως αποδείχθηκε «συντηρητικό» μπροστά στο ντύσιμο της Κένταλ Τζένερ. Ο οίκος εσωρούχων La Perla σχεδίασε ειδικά για εκείνη ένα φόρεμα χωρίς ύφασμα, μόνο από κλωστή και κρυστάλλους, μέσα από το οποίο διακρίνονταν ολοκάθαρα το ασορτί στρινγκ της, που ήταν ουσιαστικά προέκταση του ρούχου της.

Την ίδια στιγμή, η μικρότερη αδερφή της, Κάιλι, διεκδικούσε το δικό της μερίδιο από τα φλας με see-through τουαλέτα του οίκου Versace.

Λόπεζ και Γκόμεζ παρέα με τα αγόρια τους

Το ειδύλλιό τους δημοσιοποιήθηκε τον Ιανουάριο και έκτοτε ο φωτογραφικός φακός τούς έχει συλλάβει αρκετές φορές σε ρομαντικές βόλτες στο Λος Αντζελες. Η Σελίνα Γκόμεζ και ο τραγουδιστης The Weeknd, ωστόσο, περίμεναν το Met Gala για να «επιβεβαιώσουν» τη σχέση τους.

Το νεαρό ζευγάρι έκανε επίδειξη πάθους, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές στο κόκκινο χαλί, τη στιγμή που λίγα μέτρα πιο πίσω κατέφθανε, όλως τυχαίως, η πρώην του, Μπέλα Χαντίντ, και μάλιστα ασυνόδευτη. Το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Met Gala έκανε και η πολυσυζητημένη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ. Το ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρό στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του, με τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ να δείχνει άνετος μπροστά στα φλας. Οι δυο τους, ωστόσο, απέφυγαν τις διαχυτικότητες.

Το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς περίμενε, όμως, και η Κένταλ Τζένερ για να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον A$AP Rocky. Αν και πήγαν χώρια και δεν πόζαραν μαζί για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στην είσοδο του Metropolitan Museum, φρόντισαν να αφήσουν την είδηση να διαρρεύσει μέσω των social media. Η αδερφή της Κένταλ, Κάιλ, ανέβασε μια ομαδική selfie στο Instagram, όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στο Snapchat φωτογραφία της Κάιλ, η οποία φαίνεται ότι φωτογραφίζει με τη σειρά της το αγκαλιασμένο ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

offer


{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...