Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Αμόκ για μια θέση στη ζούγκλα του «Survivor 2»

► «Ξεχασμένοι» καλλιτέχνες, μοντέλα, αθλητές και νεοέλληνες της κρίσης παρακαλούν να πάνε στο reality επιβίωσης που «κάνει πάρτι» με την τηλεθέαση
► Σπάνε τα τηλέφωνα του Σκάι από υποψήφιους παίκτες που αψηφούν την πείνα, με στόχο το… μηνιάτικο, τη δημοσιότητα, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού

Την ώρα που ακόμα ένα Μνημόνιο μας χτύπησε την πόρτα, τις τελευταίες ώρες χιλιάδες κόσμος ψάχνει διέξοδο από το οικονομικό και κοινωνικό τέλμα του μέσω του «Survivor 2»! Αμόκ λοιπόν για το reality επιβίωσης, με τους Ελληνες να βρίσκουν στο παιχνίδι ένα… αποκούμπι για να ξεφύγουν από τη μέγκενη της κρίσης.

Αλλωστε, και οι ίδιοι δεν είναι μιας μορφής… survivors; Κουρασμένοι, απελπισμένοι και μόνοι, προσπαθούν να επιβιώσουν με μοναδικό όπλο την αντοχή απέναντι στα νέα φορολογικά μέτρα, στις ελλείψεις σε αγαθά, στις πιέσεις της εργασίας…

Ολοι μιλούν για κοινωνικό φαινόμενο, και δεν έχουν άδικο, αφού πρόκειται για το πρόγραμμα που παρακολουθούν σταθερά 2.000.000 Ελληνες, ενώ περίπου 10.000 από αυτούς ονειρεύονται να πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του, που βρίσκεται στα σκαριά από το κανάλι του Φαλήρου. Ανεργοι, άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα, καλλιτέχνες που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν, αθλητές που χάθηκαν από το προσκήνιο και πολλοί άλλοι -καθένας για τους δικούς του λόγους- έχουν ξεκινήσει κιόλας τις προσπάθειες να κερδίσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον Αγιο Δομίνικο. Κι ας πεινάσουν εκεί, κι ας ταλαιπωρηθούν… Η δημοσιότητα που θα ακολουθήσει (και βέβαια, ο παχυλός μισθός που θα λαμβάνουν όσο καιρό επιβιώνουν μακριά από την πατρίδα) είναι μεγάλο δέλεαρ.

Το reality επιβίωσης, λοιπόν, θα αποκτήσει sequel και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελέχους του Σκάι, οι αιτήσεις των υποψηφίων που θα «επανδρώσουν» τη νέα ομάδα των «Μαχητών» -ή όπως αλλιώς την ονομάσουν αυτή τη φορά-, όταν ανοίξει η διαδικτυακή φόρμα, θα ξεπεράσουν τις 10.000! Κι αυτή η εκτίμηση δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ήδη το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού παίρνει καθημερινά… φωτιά από τα τηλεφωνήματα των ενδιαφερομένων, οι οποίοι ρωτούν να μάθουν τι πρέπει να κάνουν για να είναι υποψήφιοι στον β’ κύκλο του reality.

Αλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα και η διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι Αλκηστις Μαραγκουδάκη, «αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το “Survivor”, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος απ’ ό,τι πέρυσι. Επειτα από αυτή την επιτυχία, πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό», επιβεβαιώνοντας ότι οι αιτήσεις για το «Survivor 2» θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και ότι μεγάλη ζήτηση υπάρχει και από την πλευρά των «διασήμων», κάτι που αναμένεται να ρίξει το κασέ τους. Κασέ το οποίο λέγεται ότι σ’ αυτό το πρώτο reality επιβίωσης είναι 2.000 ευρώ την εβδομάδα, το οποίο, κατά περίπτωση, μπορεί να ανεβαίνει κι άλλο. Οι Ελληνες celebrities, καλλιτέχνες και αθλητές, λοιπόν, είδαν στην πράξη ότι η ζωή των «συναδέλφων» τους πήρε μια απροσδόκητη δημοσιότητα και τόσο η ζήτησή τους για δουλειά όσο και οι αμοιβές τους εκτοξεύτηκαν στα ύψη μετά την επιστροφή τους από τον Αγιο Δομίνικο.

Κοντά σε συμφωνία

Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα, ο Νίκος Αναδιώτης και η Κατερίνα Τσάβαλου βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με το κανάλι. Ωστόσο, η ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso» διαψεύδει κάτι τέτοιο. «Το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει. Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση» μας λέει. Και μπορεί η Κατερίνα να μην έχει έρθει σε επικοινωνία με το κανάλι, όμως στο Φάληρο έχουν πολλά ονόματα εγχώριων σταρ στο τραπέζι των συζητήσεων, αφού στόχος τους είναι να βάλουν άμεσα μπροστά το επόμενο «Survivor», με τις πληροφορίες να λένε ότι έχουν προσεγγίσει εκ νέου τα πρόσωπα που ήθελαν για το Νο1 «Survivor» (Γιώργος Μανίκας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Χρήστος Χολίδης, Ελευθερία Ελευθερίου κ.ά.), αλλά για κάποιον λόγο η συνεργασία τους δεν ευοδώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

► Το πάρτι γενεθλίων του Τανιμανίδη (με την Μπόμπα) στον Αγιο Δομίνικο

► H 22χρονη χορεύτρια που «μάγεψε» τον Χρανιώτη

► Κύμα αγάπης για τον Γιάννη Σπαλιάρα

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...