Ερωτύλος blogger με… μισθό!

Εφαρμογή γνωριμιών στη Βρετανία αναζητά έναν τυχερό δόκιμο, ο οποίος θα πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού και μετά να γράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του

Εφαρμογή γνωριμιών στη Βρετανία αναζητά έναν τυχερό δόκιμο, ο οποίος θα πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού και μετά να γράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του

Νέα καριέρα αλλά και την πιθανότητα να βρει σύντροφο για να ξεφύγει από τη μοναξιά υπόσχεται σε έναν τυχερό single εφαρμογή γνωριμιών στη Βρετανία.

Η dating app clickd αναζητεί δόκιμο, ο οποίος θα πληρώνεται για να γνωρίζει νέους ανθρώπους στα πιο in μαγαζιά του Λονδίνου, με την προϋπόθεση ότι την επόμενη ημέρα θα γράφει σε blog την εμπειρία του με κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια.

Μία φορά την εβδομάδα, για περίοδο οκτώ εβδομάδων, ο δόκιμος θα βγαίνει ραντεβού με άτομα τα οποία θα γνωρίσει μέσω της εφαρμογής. Οι υπεύθυνοι της clickd αναλαμβάνουν να καλύψουν τα έξοδά του σε ακριβά εστιατόρια και μπαρ της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ θα του προσφέρουν επίσης διπλά εισιτήρια για διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται στο Λονδίνο.

Για να κερδίσει τον μισθό του, ο δόκιμος θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να περιγράψει χωρίς ενδοιασμούς ή σεμνοτυφίες όλα όσα έζησε στο ραντεβού το προηγούμενο βράδυ, σε ανάρτησή του στο blog της εφαρμογής. Μάλιστα, όσο πιο πικάντικος ή διασκεδαστικός είναι ο τρόπος γραφής τόσο το καλύτερο.

Για να κερδίσουν τη θέση, οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να είναι άνω των 18 ετών, να μη βρίσκονται σε σχέση, να είναι κοινωνικοί, να χειρίζονται άψογα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έχουν καλό γούστο στη μουσική. Γνωρίζοντας ότι στα ραντεβού ο δόκιμος μπορεί να το παρακάνει με την κατανάλωση αλκοόλ, οι διαχειριστές της clickd σημειώνουν ότι θα θεωρηθεί σημαντικό προσόν η ικανότητα των υποψηφίων να γράφουν κείμενα, ακόμα και αν έχουν πονοκέφαλο από το μεθύσι.

Εργασία και… χαρά

«Θέλουμε ανοιχτόμυαλους εργαζομένους, που να έχουν προσωπικότητα, όρεξη να απολαύσουν τη ζωή και να δουν τη νυχτερινή ζωή, καθώς και τις πιο cool εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Λονδίνο» δηλώνει ο ιδρυτής της clickd Μάικλ Μπλάκλι, προσθέτοντας ότι η εφαρμογή τους θα είναι ένας λαμπρός τρόπος για τον δόκιμο να εξερευνήσει το Λονδίνο, να συναντήσει νέους ανθρώπους και παράλληλα να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ