Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ερωτύλος blogger με… μισθό!

Εφαρμογή γνωριμιών στη Βρετανία αναζητά έναν τυχερό δόκιμο, ο οποίος θα πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού και μετά να γράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του

Εφαρμογή γνωριμιών στη Βρετανία αναζητά έναν τυχερό δόκιμο, ο οποίος θα πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού και μετά να γράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του

Νέα καριέρα αλλά και την πιθανότητα να βρει σύντροφο για να ξεφύγει από τη μοναξιά υπόσχεται σε έναν τυχερό single εφαρμογή γνωριμιών στη Βρετανία.

Η dating app clickd αναζητεί δόκιμο, ο οποίος θα πληρώνεται για να γνωρίζει νέους ανθρώπους στα πιο in μαγαζιά του Λονδίνου, με την προϋπόθεση ότι την επόμενη ημέρα θα γράφει σε blog την εμπειρία του με κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια.

Μία φορά την εβδομάδα, για περίοδο οκτώ εβδομάδων, ο δόκιμος θα βγαίνει ραντεβού με άτομα τα οποία θα γνωρίσει μέσω της εφαρμογής. Οι υπεύθυνοι της clickd αναλαμβάνουν να καλύψουν τα έξοδά του σε ακριβά εστιατόρια και μπαρ της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ θα του προσφέρουν επίσης διπλά εισιτήρια για διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται στο Λονδίνο.

Για να κερδίσει τον μισθό του, ο δόκιμος θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να περιγράψει χωρίς ενδοιασμούς ή σεμνοτυφίες όλα όσα έζησε στο ραντεβού το προηγούμενο βράδυ, σε ανάρτησή του στο blog της εφαρμογής. Μάλιστα, όσο πιο πικάντικος ή διασκεδαστικός είναι ο τρόπος γραφής τόσο το καλύτερο.

Για να κερδίσουν τη θέση, οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να είναι άνω των 18 ετών, να μη βρίσκονται σε σχέση, να είναι κοινωνικοί, να χειρίζονται άψογα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έχουν καλό γούστο στη μουσική. Γνωρίζοντας ότι στα ραντεβού ο δόκιμος μπορεί να το παρακάνει με την κατανάλωση αλκοόλ, οι διαχειριστές της clickd σημειώνουν ότι θα θεωρηθεί σημαντικό προσόν η ικανότητα των υποψηφίων να γράφουν κείμενα, ακόμα και αν έχουν πονοκέφαλο από το μεθύσι.

Εργασία και… χαρά

«Θέλουμε ανοιχτόμυαλους εργαζομένους, που να έχουν προσωπικότητα, όρεξη να απολαύσουν τη ζωή και να δουν τη νυχτερινή ζωή, καθώς και τις πιο cool εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Λονδίνο» δηλώνει ο ιδρυτής της clickd Μάικλ Μπλάκλι, προσθέτοντας ότι η εφαρμογή τους θα είναι ένας λαμπρός τρόπος για τον δόκιμο να εξερευνήσει το Λονδίνο, να συναντήσει νέους ανθρώπους και παράλληλα να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...