Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 4 Μαΐου 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν από μόνοι τους. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Η ένταση που θα έχετε δεν θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει. Μην επωμιστείτε τα αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Οταν οι εμπειρίες που έχετε είναι απρόβλεπτες, σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά. Η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα που έχετε για να μπορέσετε να θέσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα, βάζοντας καινούργιες βάσεις σε αυτά και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που ήδη έχετε προσχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν από μόνοι τους. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα τα οποία δεν ξέρετε. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτά. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς στους οποίους δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας θα γίνουν καινούργιες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν, τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...