Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Καμπάνα στον Πασχάλη!

Πέντε μήνες με αναστολή για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του γενετιστή που έκανε την επίμαχη εξέταση DNA

Πέντε μήνες με αναστολή για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του γενετιστή που έκανε την επίμαχη εξέταση DNA

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση pagalosκαι ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές το μεσημέρι σε δεύτερο βαθμό και, παρότι η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του, η έδρα κατά πλειοψηφία τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί μαζί με τον τραγουδιστή και η σύζυγός του Αλίκη, η οποία δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά ήταν παρούσα στην προχθεσινή δίκη.

Η υπόθεση του περιβόητου DNA που «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή τον δημοφιλή τραγουδιστή έχει προκαλέσει δικαστικό «πονοκέφαλο» στην οικογένεια Αρβανιτίδη.

Οι δημόσιες δηλώσεις

Πριν από έντεκα χρόνια αποκαλύφτηκε στη «μητέρα των μαχών», τη δίκη για την πατρότητα, ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο Πασχάλης. Μετά το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων, όμως, η σύζυγος του Πασχάλη έκανε δημόσιες δηλώσεις στα media και αμφισβήτησε τα αποτελέσματα, λέγοντας πως η διαδικασία δεν ήταν διαφανής, επειδή δεν ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος από τη μεριά του τραγουδιστή, ενώ ο σύμβουλος της Τουτουντζή ήταν μαθητής του Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Πασχάλη όσο και της συζύγου του για «εξέταση κάτω από αδιαφανείς συνθήκες» τούς οδήγησαν πρώτη φορά το 2009 στην Ευελπίδων, με τον διορισμένο από το δικαστήριο επιστήμονα Κωνσταντίνο Πάγκαλο να ζητεί με αγωγή χρηματική αποζημίωση.
Εκείνος υποστήριζε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας στο διαγνωστικό κέντρο το ζευγάρι «ουδεμία αντίρρηση ή επιφύλαξη εξέφρασε σχετικά με τις συνθήκες των ανωτέρω ενεργειών. Αλλωστε, όλα τα δείγματα αίματος ελήφθησαν παρουσία του Πασχάλη Αρβανιτίδη, της Ουρανίας Τουτουντζή και του παιδιού ταυτοχρόνως».

Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος είχε αναφέρει ότι η συμπεριφορά της Αλίκης Αρβανιτίδη στο ιατρείο τον είχε αναγκάσει να την περιορίσει στα πίσω δωμάτια. Ηταν Απρίλιος του 2011 όταν η σύζυγος του Πασχάλη καταδικάστηκε, σε πρώτο βαθμό, σε φυλάκιση 14 μηνών με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του γενετιστή.

«Εχουμε “πόλεμο”. Σκοπεύουμε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, να εξετάσουμε το θέμα λεπτομερώς, αφού τα ελληνικά αρνούνται μια δεύτερη ευκαιρία εξέτασης του θέματος. Τίποτε δεν είναι τελεσίδικο, είμαστε σε “πόλεμο” πλέον» είχε δηλώσει τότε εκείνη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...