Η παράλληλη σχέση του Μπαράκ Ομπάμα

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ ήταν με τη Μισέλ, φέρεται ότι διατηρούσε επαφές με την πρώην του, Σίλια Μιγιόσι Τζάγκερ, που ήθελε να την παντρευτεί

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ ήταν με τη Μισέλ, φέρεται ότι διατηρούσε επαφές με την πρώην του, Σίλια Μιγιόσι Τζάγκερ, που ήθελε να την παντρευτεί

Σοβαρό ανταγωνισμό για τον ρόλο της πρώτης κυρίας είχε στα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Μπαράκ Ομπάμα η Μισέλ.

ΑΠΌ ΤΗΝ Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται ότι ήταν άτακτος στη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων του στο Χάρβαρντ, καθώς, ενώ ήταν με τη Μισέλ, ακούγεται ότι διατηρούσε επαφές και με την πρώην του, τη Σίλια Μιγιόσι Τζάγκερ, την οποία ήθελε να παντρευτεί.

Οπως αποκαλύπτει η ίδια στον συγγραφέα Ντέιβιντ Τζάροου, που υπογράφει τη νέα βιογραφία του Μπαράκ Ομπάμα με τίτλο «Rising Star», οι δυο τους ήταν πολύ ταιριαστοί και με τον καιρό είχαν αρχίσει να συζητούν για γάμο.

«Τον χειμώνα του 1986, στη διάρκεια επίσκεψής μας στους γονείς μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ» αναφέρει η Τζάγκερ στον Τζάροου. Οι γονείς της ωστόσο είχαν αντιρρήσεις για τον γάμο αυτό κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, αλλά και επειδή προβληματίζονταν για το επαγγελματικό μέλλον του Ομπάμα.

f1 sheila jager 10.23

Εναν χρόνο αργότερα εκείνος της εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τις βλέψεις του για την προεδρία. Βαθιά μέσα του ήξερε όμως ότι δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει το πολιτικό όνειρό του έχοντας στο πλευρό του μη Αφροαμερικανή σύζυγο, με αποτέλεσμα να προκύψουν εντάσεις στη σχέση τους.

«Ενιωθε παγιδευμένος ανάμεσα στη γυναίκα που αγαπούσε και στο πεπρωμένο που ήξερε ότι του ανήκε» γράφει ο Τζάροου στο βιβλίο του. Παρ’ όλα αυτά, όταν έφευγε από το Σικάγο για σπουδές στο Χάρβαρντ τής ζήτησε για δεύτερη φορά να τον παντρευτεί, όμως η σχέση τους είχε κλονιστεί ανεπανόρθωτα και χώρισαν.

Εναν χρόνο αργότερα ο Ομπάμα έκανε σχέση με τη Μισέλ Ρόμπινσον, χωρίς όμως η Τζάγκερ να έχει βγει εντελώς από το κάδρο, καθώς βρέθηκε και εκείνη στο Χάρβαρντ με υποτροφία.

«Ο Μπαράκ και η Σίλια συνέχισαν να βλέπονται συχνά πυκνά κατά το ακαδημαϊκό έτος 1990-91, παρά το γεγονός ότι σοβάρευε η σχέση του με τη Μισέλ» γράφει ο Τζάροου, προσθέτοντας ότι η Τζάγκερ ένιωθε άσχημα γι’ αυτό.
Οταν πλέον ο Ομπάμα παντρεύτηκε τη Μισέλ η σχέση του πρώην ζευγαριού περιορίστηκε σε περιστασιακά τηλεφωνήματα, όποτε συνέτρεχε σοβαρός λόγος.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ