Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Πηγή «ειδήσεων» για τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Καμμένος!

Η ενημέρωσή τους από τον υπουργό και η ανησυχία του για τους Τούρκους

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η ενημέρωσή τους από τον υπουργό και η ανησυχία του για τους Τούρκους

«Ενεση ενημέρωσης» έκανε στους παριστάμενους βουλευτές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που τον υποδέχτηκαν ζεστά χθες το μεσημέρι στο εντευκτήριο, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.

Με το που εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., όλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να μάθουν νέα για την τελευταία συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών.

Στη Βουλή, λοιπόν, η συμφωνία θα έρθει στις 18 Μαΐου με τη διαδικασία του επείγοντος. Ο Πάνος Καμμένος ήταν ευδιάθετος και αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σταδιακά.

Λιγότερο αισιόδοξος εμφανίστηκε σε σχέση με τα τερτίπια των γειτόνων μας, των Τούρκων. Στον σχεδιασμό του υπουργείου Αμυνας αντιμετωπίζεται θετικά το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί βάση τύπου Ιντσιρλίκ στην Κάρπαθο.
Εάν αυτό συμβεί, σημαίνει ότι το θέμα της μεταφοράς της βάσης από το Ιντσιρλίκ για άλλη χώρα, που άρχισε να συζητείται στην Ευρώπη όταν η Τουρκία σκλήρυνε τη στάση της, πρόκειται να προχωρήσει στην Ελλάδα.

Βεβαίως το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά παριστάμενοι βουλευτές των Δωδεκανήσων είπαν στον υπουργό ότι οι Καρπάθιοι μάλλον παρουσιάζονται να είναι θετικοί ως προς αυτό, όταν αποφασιστεί να γίνει.
Ο Πάνος Καμμένος -να πούμε εδώ- σαρώνει όπου περνάει. Το είδαμε να συμβαίνει μπροστά μας, με τους βουλευτές όλων των αποχρώσεων να του δίνουν τα διαπιστευτήριά τους…

Κούκλα της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του ΕΛΚimg 3261

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., είπε «αντίο» ύστερα από τέσσερα χρόνια θητείας στο προεδρείο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), προφανώς για να αφοσιωθεί στον Κυριάκο.

Τη σκυτάλη της αντιπροεδρίας έδωσε σε μια κούκλα της ΟΝΝΕΔ. Η αλλαγή έγινε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, στο 11o συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ο ωραίος Κωνσταντίνος είπε «αντίο» και η πολύ ωραία Χριστίνα Μπαλάσκα ανέλαβε αντιπρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.

Η Χριστίνα είναι δικηγόρος και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Διαχρονικά πάντως το προεδρείο της νεολαίας του ΕΛΚ είναι σαν να επιλέγεται από casting μοντέλων.

Στο τέλος θα τους πιάσει (όλους) σε  θερινό mood

Οι εκλογές, λέει, θα γίνουν στις 16 Σεπτεμβρίου 2018. Αυτήν την ημερομηνία δίνουν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, που έμειναν με τις εκλογές στο χέρι!
Απογοητευμένοι, υποστηρίζουν (σαν να είναι η… Λίτσα Πατέρα) ότι λίγο προτού αρχίσει η κυβέρνηση την εφαρμογή των μέτρων και αφού ο λαός χαρωπός θα έχει κάνει τα μπάνια του, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει εκλογές, πιάνοντάς τους σε θερινό mood! Σκεφτείτε τώρα πώς τους έχει καταντήσει ο Αλέξης και με τι παιδεύουν το μυαλό τους.

Πλάι πλάι Δούρου – Μπακογιάννης

esr 0405 008 cmyk

Τους 13 περιφερειάρχες δέχτηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μαζί και η συντρόφισσα Ρένα Δούρου, η οποία στην αναμνηστική φωτογραφία δεν βρέθηκε στο πλάι του φίλου της πρωθυπουργού, αλλά προτίμησε την… παρέα του Κώστα Μπακογιάννη.

«Η σύζευξη μεταξύ κυβέρνησης και περιφερειών δεν θα οδηγήσει πουθενά εάν, εν τω μεταξύ, δεν προχωρήσουμε στις θεσμικές μεταρρυθμίσεις και στην αναθεώρηση του Συντάγματος, έτσι ώστε να δοθεί στις περιφέρειες και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εκείνος ο ρόλος που θα είναι επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών, των Ελλήνων και των Ελληνίδων που δοκιμάζονται και από την κρίση χρέους και από την κρίση πολιτικής» δήλωσε με νόημα η περιφερειάρχης.
Τα καρφάκια αντιλαμβάνομαι ότι πάνε κι έρχονται!

■ Πολιτικό μνημόσυνο img 3263για τον Γεράσιμο Αρσένη τελέστηκε προ ημερών στο Ιδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη και δεν πήγε ούτε ένας από το ΠΑΣΟΚ.

Για να μην είμαστε άδικοι, ο μόνος που βρέθηκε εκεί από το κόμμα της Φώφης ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Πολλοί του ΣΥΡΙΖΑ όμως έδωσαν το «παρών», σε αντίθεση με τους συντρόφους του Γεράσιμου που ήταν απόντες. Εχουν άδικο λοιπόν αυτοί που λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο (και το παλιό, προσθέτω εγώ) ΠΑΣΟΚ;

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...