Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ζει μέσα στη χλιδή και το δείχνει

Η star του Χόλιγουντ ανεβάζει στο Instagram συχνά φωτογραφίες με την dolce vita που απολαμβάνει στα πολυτελή σπίτια της σε όλο τον κόσμο

Από την αρχή του γάμου της με τον Μάικλ Ντάγκλας διατηρούσε χαμηλό προφίλ και φρόντιζε να κρατά την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απο την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ομως τελευταία η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φαίνεται ότι αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί λεπτομέρειες της καθημερινότητάς της μέσα από το Instagram, αποκαλύπτοντας τη χλιδή που απολαμβάνει σε όλα τα επίπεδα. Οι φωτογραφίες από το ντουλαπάκι του μπάνιου της με καλλυντικά αξίας 2.300 ευρώ και από το δωμάτιο-γκαρνταρόμπα του σπιτιού της, που έγιναν πρόσφατα viral, δεν είναι τίποτα ωστόσο μπροστά στις άλλες πολυτέλειες που απολαμβάνει η 47χρονη σταρ, η οποία τρώει κυριολεκτικά με χρυσά κουτάλια.

Μαζί με τον Ντάγκλας μοιράζει τον χρόνο της σε ένα διαμέρισμα αξίας 6.000.000 ευρώ με θέα το Σέντραλ Παρκ, μια έπαυλη 8 υπνοδωματίων και 13 μπάνιων αξίας 12.000.000 ευρώ στο Μπέντφορντ, ένα εξοχικό στη Μαγιόρκα, ένα στις Βερμούδες και ένα στο Κεμπέκ του Καναδά, φωτογραφίες των οποίων ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media. Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η φωτογραφία της «κοριτσίστικης σπηλιάς» της, όπως αποκαλεί τον αχυρώνα που μετέτρεψε σε προσωπικό χώρο της στην οικία τους στο Μπέντφορντ.

rfwe5 2

Πρόκειται για έναν χώρο σε μέγεθος γκαρσονιέρας, μέσα στον οποίο στεγάζει όλα τα χόμπι της, από τον χορό μέχρι το ράψιμο, με καθρέφτες, ραπτομηχανές, άνετους καναπέδες και μεγάλα πορτρέτα της.

Από τις φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων των σπιτιών της διαφαίνεται η αγάπη της για την τέχνη. Στο γραφείο του σπιτιού της στο Μανχάταν διακρίνεται ένα πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε, από τον Γουόρχολ, το οποίο -αν είναι αυθεντικό- κοστίζει από 18.000.000 έως 22.000.000 ευρώ, ενώ το γλυπτό, που -όπως μας ενημέρωσε- αγοράστηκε πρόσφατα για την έπαυλη στο Μπέντφορντ, φέρεται ότι είναι του Ισπανού γλύπτη Χαβιέ Κορμπέρο, έργα του οποίου πωλούνται ακόμη και αντί 45.000 ευρώ.

rfwe5 3

Ιδιαίτερα προσεγμένη, τέλος, φαίνεται ότι είναι η διακόσμηση όλων των σπιτιών της, τα οποία διαθέτουν έπιπλα ακριβών οίκων, πιάνα με ουρά, ακόμα και πολυελαίους στα αίθρια των κήπων, ενώ το art de la table έχει περάσει σε άλλα επίπεδα. Χρυσά βάζα γεμάτα φρέσκα λουλούδια κοσμούν τις ροτόντες με τα χρυσά σερβίτσια όπου τρώει καθημερινά η οικογένεια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...