Ισόβια για τον φόνο έξω από το μπαρ

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στον 28χρονο,ο οποίος τον Ιανουάριο του 2016 σκότωσε 43χρονο στην οδό Κολοκοτρώνη επειδή νόμιζε ότι παρενοχλεί την αδελφή του

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στον 28χρονο,ο οποίος τον Ιανουάριο του 2016 σκότωσε 43χρονο στην οδό Κολοκοτρώνη επειδή νόμιζε ότι παρενοχλεί την αδελφή του

Ούτε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου δεν δέχτηκε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον 28χρονο Παντελή Πρίφτη, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία 43χρονου, για τον οποίο πίστευε ότι παρενοχλούσε την αδελφή του έξω από ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2016. Ετσι, του επέβαλε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και 15 μήνες φυλάκιση για οπλοχρησία.

Από τη Νικολία Σιμονέτη

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου και αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην αναγνωριστεί κανένα στον 28χρονο.
Στην αίθουσα όπου εκδικαζόταν το Σάββατο η υπόθεση επικρατούσε κλίμα έντασης και η ετυμηγορία ανακοινώθηκε παρουσία μιας διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν εκεί για να μην επιτρέψει οποιαδήποτε επαφή με τον κατηγορούμενο.

Τη νύχτα της 30ής Ιανουαρίου 2016 ο Παντελής Πρίφτης είχε βγει έξω από μπαρ όπου διασκέδαζε στην οδό Κολοκοτρώνη και είχε δει τον Κωσταντίνο Κασκαρά σκυμμένο πάνω από την αδελφή του, η οποία είχε βγει στον δρόμο επειδή δεν αισθανόταν καλά.
Τότε άρχισαν να καβγαδίζουν και, όταν λίγα λεπτά αργότερα ο 43χρονος άνδρας μπήκε σε ένα ταξί, ξεψύχησε από τα τραύματα που του είχε προκαλέσει ο κατηγορούμενος.

«Ζητάω συγγνώμη»

«Είχα πάει να διασκεδάσω, όχι για να σκοτώσω. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, που ένας καβγάς κατέληξε στο να χάσουν τον άνθρωπό τους. Είχα πιει πέντε, έξι ποτήρια ουίσκι και ένα, δυο ποτήρια σαμπάνια. Ημουν μεθυσμένος, όχι στην καλύτερη κατάσταση. Κάποια στιγμή δεν έβλεπα την αδελφή μου, ρώτησα πού είναι και μου είπαν “είναι έξω γιατί δεν αισθανόταν καλά”. Οπως βγαίνεις από το μαγαζί στη γωνία, την είδα. Πήγα κοντά και είδα έναν άντρα πίσω της. Ρώτησα τι έγινε και δεν μου απάντησε κανείς, σαν να μου έλεγε “φύγε”. Εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο κολλημένο στην αδελφή μου. Του είπα “τι κάνεις; Τι γίνεται εκεί;”, δεν θυμάμαι ακριβώς, και πιαστήκαμε στα χέρια. Ηθελα μόνο να τον διώξω από την αδελφή μου εκείνη τη στιγμή…» είχε υποστηρίξει στην απολογία του ο 28χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.