Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Tips για υπέροχα φρύδια

Τα σημαντικότερα λάθη στην περιποίησή τους και οι top συμβουλές για να μοιάζουν «τοξωτά, σαν πέτρινα γεφύρια»

rwe4twge 2Στρατηγικά τοποθετημένα πάνω από τα μάτια, πέρα από την όποια προστατευτική χρησιμότητα, τα φρύδια κυριαρχούν στο πρόσωπο και μπορούν να αναδείξουν μοναδικά το βλέμμα, αλλά και τα συναισθήματα, συνοδεύοντας εύγλωττα, ακόμη και με μια κίνησή τους, τη λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια η διαμόρφωση του σχήματός τους έχει αναδειχθεί σε επιστήμη της κοσμετολογίας, με ειδικούς να προτείνουν την εξειδικευμένη περιποίηση, καταδεικνύοντας τα λάθη που κάνουμε. Η 34χρονη Αυστραλή ειδικός Ούρσουλα Σερβελόουν αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα μόδας και ομορφιάς FEMAIL τα σημαντικότερα λάθη που κάνουμε στην περιποίησή τους και τις κορυφαίες συμβουλές για υπέροχα, καλοσχηματισμένα φρύδια «τοξωτά, σαν πέτρινα γεφύρια».

Για να είναι ταιριαστά με τις ιδιαιτερότητες του προσώπου σας, μην πηγαίνετε ενάντια στο φυσικό σχήμα τους. Αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, τα φρύδια της Αντζελίνα Τζολί, για παράδειγμα, δεν θα δείχνουν τα ίδια στο δικό σας. Μη βγάζετε τα φρύδια σας υπερβολικά στο επάνω μέρος και στην κορυφή τους. Ακόμη και μία τριχούλα είναι ικανή να κάνει τη διαφορά στη διαμόρφωση του σχήματός τους. Δείτε φωτογραφίες φρυδιών, επιλέξτε ποια σας αρέσουν και συμβουλευτείτε την ειδικό για το rwe4twge 3αν μπορείτε να έχετε το σχήμα που επιθυμείτε και κατά πόσο σας ταιριάζει. Μην υιοθετείτε τολμηρά και έντονα σχήματα φρυδιών σκούρου χρώματος αποκλειστικά, εκτός κι αν έχετε ένα πλήρες μακιγιάζ προσώπου για μια ιδιαίτερη ή πιο δραματική εμφάνιση. Καθημερινά, ένα διακριτικότερο σχήμα είναι πιο όμορφο, ενώ τα πολύ έντονα φρύδια κάνουν τα μάτια να δείχνουν μικρότερα. Αλλωστε, φυσικότερα δείχνουν καλύτερα.

Μη σκέφτεστε τόσο το σχήμα του προσώπου σας όσο την ηλικία σας. Αυτό σημαίνει πως σταδιακά το τόξο των φρυδιών σας στην έξω πλευρά θα πρέπει να ανέρχεται για να μη δείχνει το πρόσωπο και το βλέμμα σας γηρασμένο, λυπημένο ή κουρασμένο. Γι’ αυτό φροντίστε να αλλάζετε τη μορφή των φρυδιών σας κάθε δύο με τρία χρόνια καθώς μεγαλώνετε. Κάντε την ουρά τους μεγαλύτερη και το τόξο ανοδικότερο.

Για τον λόγο αυτό μην επιλέγετε το μόνιμο τατουάζ/χρωματισμό φρυδιών ή την εμφύτευση τριχών. Κάντε φίλο σας μια ημιμόνιμη πρακτική, για να μπορείτε να το προσαρμόζετε.

Επειδή η μόδα προστάζει την τόνωση των φρυδιών, θυμηθείτε όταν χρωματίζετε τα φρύδια σας να μην τα κάνετε ποτέ μεγαλύτερα από αυτά που είναι ήδη. Θα δείχνουν αφύσικα. Τέλος, θα επιτύχετε καλύτερο αποτέλεσμα αν αρχίσετε με ένα ανοιχτότερο χρώμα στην εσωτερική πλευρά τους, κοντά στη μύτη και εφαρμόσετε ένα σκουρότερο από το κέντρο τους προς την ουρά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...