Μέλη της οικονομικής ελίτ ήθελαν να πάρω μέρος σε σατανιστικές θυσίες παιδιών

Καταγγελία πρώην τραπεζίτη που, ύστερα από πρόσκληση πλούσιων πελατών του, έλαβε μέρος σε τελετές σατανιστών με γυμνές γυναίκες και θεωρήθηκε «απειλή της ελίτ» όταν αρνήθηκε να βάψει τα χέρια του με αίμα

Οπαδοί του Σατανά που θυσιάζουν μικρά παιδιά είναι μέλη της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται πρώην τραπεζίτης από την Ολλανδία.

Ο Ρόναλντ Μπερνάρντ (μικρή φωτό) υποστηρίζει ότι έλαβε μέρος σε σατανιστικές τελετές με γυμνές γυναίκες, όταν όμως κλήθηκε να συμμετάσχει σε θυσίες παιδιών αρνήθηκε και έκτοτε θεωρείται «απειλή για την ελίτ».

Ο Ολλανδός ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, ώσπου αποφάσισε να γίνει τραπεζίτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα infowars.com. «Προπονούμουν για να γίνω ψυχοπαθής και απέτυχα» λέει χαρακτηριστικά ο Μπερνάρντ αναφερόμενος στα χρόνια που πέρασε ως τραπεζίτης. Υποστηρίζει ότι τα μέλη της οικονομικής ελίτ οι οποίοι ήταν πελάτες του έβλεπαν τους ανθρώπους σαν «άχρηστα παράσιτα» και δεν είχαν ενδοιασμούς να καταστρέψουν οικονομίες ή επιχειρήσεις για να κερδίσουν χρήματα.

«Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν οπαδοί του Σατανά» αναφέρει, προσθέτοντας ότι τον προσκάλεσαν σε διάφορους ναούς του Σατανά για να παραστεί σε σατανιστικές τελετές. «Επισκέφτηκα αυτά τα μέρη, όπου έκαναν τη λειτουργία με αλκοόλ και γυμνές γυναίκες» περιγράφει ο πρώην τραπεζίτης, ενώ παραδέχεται ότι δεν πίστευε τίποτα από όσα λέγονταν στις τελετές για την ύπαρξη του Σατανά. «Απείχα πολύ από το να πειστώ ότι ήταν αληθινά» λέει προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του το «σκοτάδι και το κακό» βρίσκονται μέσα στον καθέναν.

Ο Μπερνάρντ εκμυστηρεύεται ότι διασκέδασε πάρα πολύ να βλέπει τις γυμνές γυναίκες που συμμετείχαν στις τελετές και ζούσε «καλή ζωή», όπως τη χαρακτηρίζει, ώσπου έλαβε την πρόσκληση που έκανε το αίμα του να παγώσει. «Με κάλεσαν να συμμετάσχω σε ανθρωποθυσίες στο εξωτερικό» ισχυρίζεται βάζοντας τα κλάματα, σύμφωνα με το infowars.com. «Αυτό ήταν ένα σημείο χωρίς επιστροφή» εξηγεί, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για θυσίες παιδιών. Ο πρώην τραπεζίτης δήλωσε ότι αρνήθηκε την πρότασή τους και από τότε η ελίτ θεωρεί ότι απειλείται από εκείνον. Ισχυρίζεται δε ότι τα μέλη της ελίτ χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο για να εκβιάζουν πολιτικούς σε όλον τον πλανήτη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ