Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Από μάνατζερ του ράγκμπι «προπονητής» για survivors

Ο Πάνος Αργιανίδης ετοιμάζει special camp όπου (για τρεις μέρες) θα «εκπαιδεύει» παιδιά με σκοπό να αγαπήσουν τον αθλητισμό

Ο πρώην «Μαχητής» του ριάλιτι επιβίωσης Πάνος Αργιανίδης ανακοίνωσε χθες, με διαφημιστικές αφίσες που ανέβασε στο Ιnstagram, ότι ετοιμάζει τα δικά του «Survivor Camps»: «Γίνε Μαχητής και κατέκτησε την κορυφή αυτό το καλοκαίρι» αναφέρει η αφίσα, η οποία συμπληρώνεται από τις λέξεις: «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμός»!

Πρόκειται για μια σειρά αγωνισμάτων ταχύτητας, δύναμης και στρατηγικής σκέψης, βασισμένη σε δική του ιδέα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα μετά τον τελικό του «Survivor» και μέχρι και τον Σεπτέμβριο σε πολλές κατασκηνώσεις της Ελλάδας.

Οπως μας είπε ο μάνατζερ ράγκμπι, για τρεις ημέρες θα προπονεί παιδιά από την ε’ δημοτικού μέχρι το λύκειο, τα οποία θα είναι χωρισμένα σε «Μαχητές» και «Διασήμους» και θα καλούνται να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία, μέσω αγωνισμάτων, να κερδίζουν και f2ασυλία. Τα παιδιά θα δοκιμάζονται σε διάφορα αθλήματα με βάση το οργανωτικό σχέδιο του μάνατζερ ράγκμπι και τις εγκαταστάσεις που θα έχουν στηθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα στερούνται το φαγητό. Αλλωστε, σκοπός του εγχειρήματος δεν είναι η επιβίωση, αλλά η αγάπη για τον αθλητισμό.

Στη Θεσσαλονίκη

Τα camps θα ξεκινήσουν από κατασκηνώσεις στην Πελοπόννησο και αφού ο Αργιανίδης ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον τελικό του «Survivor» (σ.σ.: θα πρέπει να δώσει το «παρών»), για τις οποίες έχει δεσμευτεί με όρους στο συμβόλαιό του.

Ο μάνατζερ ράγκμπι βρέθηκε προχθές στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπου παρουσία 1.000 παιδιών και των γονιών τους μίλησε για το ράγκμπι, για την ομοσπονδία, για το πόσο καλό κάνει ο αθλητισμός στο σώμα, το μυαλό, στη σκέψη και το πόσο εκείνος δραστηριοποιείται για την προώθησή του.

Ψάχνουν glam resort που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό

Αλαλούμ για το γκραν φινάλε του «Survivor»! Πού θα διεξαχθεί ο τελικός της 26ης Ιουνίου; Οι υπεύθυνοι του Σκάι σκέφτηκαν πως μια τέτοια παραγωγή δεν θα μπορούσε να κορυφώσει τη δράση της με έναν τελικό σε στάδιο, όπως το Κλειστό Γαλατσίου -που είχε αρχικά επιλεγεί-, και βρίσκονται σε αναζήτηση ενός πολυτελούς resort. Το χλιδάτο ξενοδοχείο θα πρέπει να διαθέτει τους κατάλληλους χώρους για να φιλοξενήσει την παραγωγή, τους παίκτες και τα στελέχη του καναλιού, και να βρίσκεται επάνω σε χρυσαφένια παραλία, που θα θυμίζει κάτι από τον Αγιο Δομίνικο και θα αποτελέσει το σκηνικό όπου θα στηθεί ο στίβος μάχης που θα αναδείξει τον νικητή. Οι πληροφορίες μας θέλουν τη Ρόδο και την Καλαμάτα, με τις υπέροχες παραλίες τους, να είναι οι επικρατέστερες περιοχές που θα φιλοξενήσουν τον ημιτελικό και τον τελικό του reality, ενώ ως πιθανοί προορισμοί ακούγονται επίσης το Πόρτο Χέλι και η Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Μας έχει ζητηθεί η βοήθειά μας για τις 22 Ιουνίου για τον ημιτελικό και τον τελικό του “Survivor”. Μας εντυπωσίασε το μέγεθος της παραγωγής…  Ξεπερνούν τα 1.000 άτομα. Η παραγωγή έχει επιλέξει συγκεκριμένο χώρο στο νησί (σ.σ.: Ρόδος), το οποίο έχουν ελέγξει κι εμείς θα το στηρίξουμε ως περιφέρεια. Εχει πολύ μεγάλη τηλεθέαση, κάτι που είναι κάτι καλό για εμάς. Δεν έχω οριστικό ΟΚ ακόμη και δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες». 

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....