Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

«Πασαρέλα» στη Βουλή με ανοιξιάτικη διάθεση και super trendy εμφανίσεις!

Ποιοι επέλεξαν να εμφανιστούν με καλόγουστο και μοντέρνο ντύσιμο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ποιοι επέλεξαν να εμφανιστούν με καλόγουστο και μοντέρνο ντύσιμο

Με χαρά διαπιστώνουμε χρονιά με τη χρονιά ότι και οι Ελληνες πολιτικοί απελευθερώνονται από τη… ναφθαλίνη της ντουλάπας τους και υιοθετούν trendy look.

Γκρίζα πολυχρονισμένα κοστούμια και ταγέρ μπαίνουν στην άκρη και τη θέση τους παίρνουν χρωματιστά σακάκια, σνίκερ και πέδιλα.

Χθες λοιπόν στη Βουλή ήρθε ο Μάης. Και ποιος τον έφερε πρώτος; Ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης με το υπέροχα μοντέρνο ντύσιμό του. Οι κανόνες σβήστηκαν μονομιάς! Αλλωστε ο αντιπρόεδρος ποτέ δεν υπακούει σε αυτούς και το πράσινο παντελόνι με τα πράσινα αθλητικά παπούτσια και το αντίστοιχο γυαλί έκλεψαν την παράσταση στο ψυχρό Κοινοβούλιο.

Ο Νικήτας, συγκλονιστικός όπως πάντοτε, είναι η χαρά του στιλ!

Με μια καρό μπλε-κόκκινη μπλούζα και φούξια κραγιόν βγήκε από το υπουργικό συμβούλιο η ωραία του Μαξίμου Ολγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός Δοικητικής Ανασυγκρότησης ήταν κομψότατη και με καλοκαιρινή διάθεση σε όλα της. Πιο ευφάνταστη όμως ήταν η επιλογή της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα «βρετανικού στιλ» με πράσινα πουά.
Η γόβα στο χρώμα του ποδιού. Πραγματικά ξεχωριστή επιλογή που τονίζει την ακομπλεξάριστη προσωπικότητα της Μαρίας.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας φόρεσε ιβουάρ παντελόνι, δίνοντας την εξτρίμ πινελιά του στο κλασικό μπλέιζερ με το οποίο συνόδευε την εικόνα του.
Εκεί όμως που το «ανοιξιάτικο κοντέρ» έσπασε ήταν όταν είδαμε το σακάκι που φορούσε η βουλευτής των Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Ενα ρούχο γεμάτο κόκκινες παπαρούνες, συνδυασμένο με αντίστοιχο κόκκινο πέδιλο. Εδώ όντως κι ο Μάης… σηκώνει τα χέρια ψηλά, μια και η Θεοδώρα φώτισε τη Βουλή περισσότερο από ό,τι… ο ίδιος!

Είναι ωραίο να ραγίζουν τα ταμπού. «Στοπ στη μούχλα» και εντός Βουλής!

«Κόκκινο πανί» για τους Θεσσαλούς λόγω φέτας ο Μαν. Κεφαλογιάννης!

4067587

«Persona non grata» για τους Θεσσαλούς ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Εξαλλη μαζί του, η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση που σε ελεύθερη μετάφραση λέει «να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του εκεί»! Ηταν λοιπόν να παρευρεθεί σε ημερίδα και ως εκ τούτου φυσικά και δεν πήγε!
Αυτή η… άτιμη φέτα φταίει για όλα.

Η φέτα συνεχίζει να ταράζει τους δεξιούς. Οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να την ξεχάσουν και πώς να συμβεί αυτό, όταν αυτή η εξέλιξη της παραγωγής του προϊόντος και από κράτη της Ευρωπαϊκής Ενωσης οδήγησε ήδη στην πτώση της τιμής του γάλακτος κατά 10 λεπτά;
Σε δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας αναφέρονται τα εξής: «Η απόφαση η οποία ελήφθη ομόφωνα εμμένει στις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας περί ανεπιθύμητων στη Θεσσαλία και στον χαρακτηρισμό προδότη των Ευρωβουλευτών που υπερψήφισαν τη συμφωνία CETA στην ψηφοφορία του Ευρωκοινοβουλίου στις 15-02-2017.

Ως εκ τούτου ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλία όπως και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές (που ψήφισαν αναλόγως του “κυρίου” Κεφαλογιάννη) αλλά και οι βουλευτές που θα τολμήσουν να υπερψηφίσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία όταν έρθει προς επικύρωση στην ελληνική Βουλή.

Θεωρούμε ότι η παρουσία του “κυρίου” Κεφαλογιάννη είναι προκλητική και με δόλο.
Εκφράζουμε δε την απορία μας πώς η Ν.Δ. επιτρέπει στον “κύριο” αυτό να επισκέπτεται τη Θεσσαλία μετά τις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις και να προκαλεί το μένος των κτηνοτρόφων».
Φωτιά και λάβρα οι κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλία, την οποία επισκέπτεται στις 17 και τις 18 Μαΐου και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Κυριάκο μου, πρόσεχε, σ’ την έχουν στημένη!

Πέρασε το βράδυ του βλέποντας το ντιμπέιτ των Μακρόν και Λεπέν

2409754

Ενα ποτηράκι κόκκινο κρασί και με «μεζέ Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν». Ετσι πέρασε το προχθεσινό βράδυ του ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Λίγοι γνωρίζουν τη στενή σχέση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη Γαλλία.
Ο Θόδωρος είναι γαλλοτραφής και γαλλοσπουδαγμένος. Ζούσε χρόνια στο Παρίσι και ως εκ τούτου νοιάζεται περισσότερο από άλλους για τις γαλλικές εκλογές. Παρακολούθησε όλο το ντιμπέιτ μεταξύ Μακρόν και Λεπέν με πολύ ενδιαφέρον. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο φόβος και ο λαϊκισμός δεν θα κερδίσουν. Θα κερδίσει η συμπαράταξη των δημοκρατικών δυνάμεων.

(!)

ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ «ΔΕΞΑΜΕΝΗ»

4122346

Εξαλλοι είναι οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με την επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη, γραμμή που επέλεξε να ακολουθήσει το κόμμα τους. Δημόσια βέβαια υποστηρίζουν ότι κακώς ο Ιβάν αναμείχθηκε στα της πολιτικής, αλλά στο παρασκήνιο… βράζουν, καθώς θεωρούν ότι «κοινό κοντά στη Νέα Δημοκρατία που πλαισιώνει τον Ιβάν Σαββίδη» χάνεται από τη δεξιά δεξαμενή!

offer



{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...