Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ψυχώ στο κολαστήριο της Δάφνης!

Το εφιαλτικό 24ωρο που έζησε η φοιτήτρια στα χέρια του 52χρονου υπέρβαρου με τα προβλήματα όρασης

Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου υπέρβαρου με τα προβλήματα όρασης στην οδό Οθωνος στη Δάφνη σπάζοντας την πόρτα δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν την 20χρονη φοιτήτρια, που έτρεμε από τον φόβο της, καθώς ήταν γυμνή και δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι! Οταν την απελευθέρωσαν από τα δεσμά της, έπεσε στην αγκαλιά του επικεφαλής ανθυπαστυνόμου και άρχισε να του φιλά τα χέρια με ευγνωμοσύνη!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά εφιαλτικό σκηνικό, που έμοιαζε να έχει βγει από την τηλεοπτική σειρά «Criminal Minds», συμπλήρωναν τα δεκάδες σεξουαλικά ομοιώματα και βοηθήματα, με τα οποία ο δράστης βίαζε επί 24 ώρες την έντρομη φοιτήτρια, αλλά και οι κάμερες που είχε τοποθετήσει στο κεφάλι του και στο μέτωπό της, για να καταγράφει σε υπολογιστή τις αρρωστημένες πράξεις του!

gwe5werg 3

Η άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που προκαλεί ανατριχίλα, βρέθηκε όταν οι γονείς της 20χρονης ήρθαν από την Πελοπόννησο στην Αθήνα για να την αναζητήσουν, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Η έρευνα έδειξε ότι η νεαρή φοιτήτρια είχε ανταποκριθεί σε μια αγγελία που ζητούσε βοήθεια στο σπίτι για άτομο με ειδικές ανάγκες και τη θεώρησε ως ευκαιρία, τόσο για να εξοικονομήσει χρήματα όσο και για να εμπλουτίσει το βιογραφικό της, αφού η δουλειά που θα έκανε ήταν πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της. Ετσι την πήρε, παρά την αντίδραση των δικών της, τους οποίους ενημέρωσε για το πού θα εργαστεί. Οταν τα ίχνη της χάθηκαν, την περασμένη Τετάρτη, οι γονείς της κατήγγειλαν αμέσως την εξαφάνισή της και ήλθαν στην Αθήνα.

gwe5werg 4

Εσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί που έφτασαν έξω από το σπίτι του 52χρονου με το αρρωστημένο ένστικτο άκουσαν τις «πνιχτές» φωνές της τρομοκρατημένης κοπέλας, την οποία ο δράστης είχε φιμώσει πρόχειρα, και έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα, παρουσία εισαγγελέα. gwe5werg 5Σύμφωνα με μια πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η φοιτήτρια, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, από την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά ο 52χρονος την υποχρέωσε να φορά ένα κοντό φόρεμα με τιράντες και έντονο χρώμα, με τη δικαιολογία ότι μόνο έτσι μπορούσε να τη διακρίνει, λόγω του έντονου προβλήματος που αντιμετωπίζει στην όρασή του!

Ομως, την Τετάρτη που πήγε στο σπίτι του για να τον περιποιηθεί και να πληρωθεί ο υπέρβαρος άνδρας τη νάρκωσε με κάποιο υγρό που είχε έντονη μυρωδιά ασετόν!

Την κατέγραφε

Οταν συνήλθε, διαπίστωσε έντρομη ότι ήταν ακινητοποιημένη με ιμάντες στο κρεβάτι, ενώ ο σχεδόν γυμνός «ασθενής» της την κατέγραφε με την κάμερα που είχε προσαρμόσει στο κεφάλι του!

Γύρω στις 5 το απόγευμα ο 52χρονος έφθασε στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. «Είμαι ΑμεΑ, ρε παιδιά, είμαι 95% τυφλός. Με την κοπέλα είχα σχέσεις» πρόλαβε να πει στους δημοσιογράφους, πριν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Το ίδιο κυνικός ήταν και λίγη ώρα αργότερα όταν βγαίνοντας δήλωσε: «Αυτό ήταν το φετίχ της. Ηταν με τη θέλησή της». Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για αρπαγή, βιασμό κατ’ έξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’εξακολούθηση και παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη. Ο 52χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

—-

«Καταλάβαμε ότι κάτι είχε γίνει, όταν έβγαλαν την κοπέλα έξω με το φορείο!»

Εμβρόντητη παρακολούθησε την έφοδο της Αστυνομίας στο υπόγειο της φρίκης η ιδιοκτήτριά του Κυριακή Καρμέτη, η οποία δεν είχε ιδέα για το θρίλερ που εξελισσόταν κάτω από τα πόδια της. Μιλώντας στην «Espresso», περιέγραψε την έκπληξή της όταν είδε τους αστυνομικούς να βγάζουν από το σπίτι τον υπέρβαρο νοικάρη της και το 20χρονο θύμα του, που ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι.

«Ημασταν μπροστά την ώρα που μπήκε η Αστυνομία. Εσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα. Ο δράστης ήταν μέσα. Η Αστυνομία τον έβγαλε με χειροπέδες. Είδαμε την κοπέλα που την έβγαλε το φορείο. Ο δράστης δεν έλεγε τίποτα. Εσκυψε το κεφάλι και μπήκε στο όχημα της Αστυνομίας» περιγράφει η Κυριακή Καρμέτη και συνεχίζει: «Η κοπέλα ήταν τυλιγμένη με ένα σεντόνι. Φώναζε: “Πονάνε τα πόδια μου!” Εκεί καταλάβαμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν ήταν δεμένη επί 24 ώρες, τα πόδια της είναι λογικό να είχαν πρηστεί».

Η ιδιοκτήτρια του υπογείου αναφέρεται στον ενοικιαστή της, που βγήκε από το σπίτι με σκυμμένο το κεφάλι, συνοδευόμενος από τους έμπειρους αστυνομικούς, και τον χαρακτηρίζει «δύστροπο και δύσκολο άνθρωπο, ο οποίος όμως δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα». Οπως είπε, δεν τον είχε δει παρά μόνο λίγες φορές.

gwe5werg 1«Δύστροπος άνθρωπος»

«Το ενοίκιο μας το έβαζε μέσω τράπεζας. Ενας άνθρωπος που ήξερα ότι είναι τυφλός. Ηταν ένας δύστροπος άνθρωπος. Δεν μπορούσες να συνεννοηθείς εύκολα μαζί του. Ηθελε να κάνει τον ξερόλα, ήθελε να περνάει το δικό του. Πέραν αυτού, δεν ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας μέσα του» εξηγεί.

Γείτονας του 53χρονου με τα προβλήματα όρασης και βάρους έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που δεν είχε προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του και ήταν αρκετά ήσυχος.

«Οταν μάθαμε τι έκανε, σοκαριστήκαμε, γιατί δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως είναι ικανός για ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα» είπε ένας γείτονας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του υπογείου, η είσοδος του οποίου θυμίζει σκηνικό από ταινία τρόμου!

gwe5werg 6ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

—-

Η προφητική (προ διετίας) ανάρτηση

Τον Νοέμβριο του 2015 έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια χιουμοριστική ανάρτηση με τις φωτογραφίες μιας γυναίκας δεμένης χειροπόδαρα σε ένα κρεβάτι και ακριβώς από κάτω ενός ψαρά που έλεγε «Μου είπε να τη δέσω και να κάνω ό,τι θέλω… Ετσι και έκανα!», δείχνοντας ότι αδιαφόρησε για το προκλητικό θέαμα και πήγε για ψάρεμα. Εκείνη την περίοδο κοινοποίησε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο 52χρονος υπέρβαρος με τα προβλήματα όρασης. Ομως κανείς δεν φανταζόταν ότι ενάμιση χρόνο μετά θα έκανε πράξη το περιεχόμενο της πρώτης φωτογραφίας! Σήμερα η ανάρτηση προκαλεί ανατριχίλα, καθώς έδεσε και νάρκωσε ένα ανυποψίαστο κορίτσι και το βίαζε επί 24 ολόκληρες ώρες.

offer


{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...