Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Θεσσαλονίκη: Αρνείται ο αγγειοχειρουργός ότι είχε ερωτική σχέση με τη Γεωργιανή

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη εξέλιξη εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών από τη Γεωργία, η σορός της οποίας βρέθηκε σε αποσύνθεση σε ένα ρέμα στη Χαλκιδική, καθώς ο 38χρονος αγγειοχειρουργός…

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη εξέλιξη εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών από τη Γεωργία, η σορός της οποίας βρέθηκε σε αποσύνθεση σε ένα ρέμα στη Χαλκιδική, καθώς ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, που κατηγορείται ότι τη σκότωσε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αρνείται όχι μόνο ότι διέπραξε το έγκλημα, αλλά και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την άτυχη Ντιάνα Τσαμτσίδη, που εργαζόταν ως μεσίτρια!

«Υπήρχε μεταξύ τους μόνο μια κοινωνική σχέση, ούτε ερωτική ούτε φιλική. Είχαν ραντεβού στις 26 Απριλίου για να κάνει επέμβαση για αφαίρεση κιρσών στο πόδι. Ο γιατρός καθυστέρησε σε προηγούμενη εξέταση, επικοινώνησαν και της είπε να περιμένει λίγο. Οταν, έπειτα από μισή ώρα, κατέβηκε να τη συναντήσει, η γυναίκα είχε φύγει από το νοσοκομείο…» υποστηρίζει ο 38χρονος μέσω της δικηγόρου του Ελσας Βλάχου.

Ισχυρό αναισθητικό φάρμακο

Η σορός της άτυχης Γεωργιανής εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σε μια απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, της είχε χορηγηθεί ισχυρό αναισθητικό φάρμακο, που δεν δικαιολογείται από την ιατρική πράξη στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της, αλλά και στα κίνητρα του εγκλήματος αναμένεται από τα αποτελέσματα των πρόσθετων τοξικολογικών εξετάσεων.

Πάντως, αν και η Αστυνομία έχει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο γιατρός δολοφόνησε την 36χρονη Ντιάνα (κεντρική φωτό δεξιά) μέσα στο νοσοκομείο, τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι συνομιλίες τους στο facebook μαρτυρούν ότι υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους, ενώ κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του 38χρονου αγγειοχειρουργού στο πάρκινγκ του Ιπποκρατείου. Ακόμη, η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τού έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεών του στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Ο ίδιος φέρεται ότι έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με τις κινήσεις του, αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας. Ο γιατρός, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού, μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη από το σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο, όπου συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο έκανε χρήση του δικαιώματος για προθεσμία και θα προσαχθεί εκ νέου τη Δευτέρα. Εως τότε παραμένει κρατούμενος στην Ασφάλεια.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...