Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 8 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο να μην είναι τόσο ευχάριστες όσο εσείς περιμένατε, αλλά θα…

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, οι ξαφνικές αλλαγές που θα εμφανιστούν στη ζωή σας μπορεί να έχουν δραματικό αντίκτυπο στο παρόν και το μέλλον σας. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προστατευτείτε στο μέλλον, αντιμετωπίστε καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η λογική σκέψη θα είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβετε τον σύντροφό σας και να ισορροπήσετε. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, και αυτό είναι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά ευχάριστη για να πραγματοποιήσετε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο να μην είναι τόσο ευχάριστες όσο εσείς περιμένατε, αλλά θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να αποκτήσετε νέους συνεργάτες στο πλευρό σας. Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ: Με το να αναπολείτε το παρελθόν για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη – ίσως και χειρότερα. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, οι οποίες θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείτε. Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, εάν θέλετε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επαγγελματικές, και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές. Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με ευέλικτες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και να δυναμώσετε τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν και μη χαλάτε τη γνώμη που έχουν για εσάς. Η επιπολαιότητα δεν θα σας βοηθήσει στους στόχους σας, αλλά θα σταματήσει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και μην τους κάνετε να ανησυχούν. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά αλλά και να καλλιεργηθεί πνεύμα εμπιστοσύνη με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτού πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας, σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...