Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ανοιξε η γη και την κατάπιε

18χρονη πήγε με τον πατέρα της στο Αττικό Νοσοκομείο και χάθηκε από τα μάτια του Η μυστηριώδης διαδρομή με το ταξί στην Αχαρνών και το ύποπτο τηλεφώνημα Στο κόκκινο η αγωνία για την τύχη της Ελένης Ευσταθιάδη!

Στα δίχτυα κυκλώματος πορνείας υπάρχει φόβος ότι έχει πέσει η 18χρονη Ελένη Ευσταθιάδη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από τρεισήμισι μήνες από τα Επείγοντα του Αττικού Νοσοκομείου! Η υπόθεση της εξαφάνισής της, που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ χωρίς προηγούμενο και με απρόβλεπτη κατάληξη, άρχισε γύρω στις 10.30 το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Τότε η 18χρονη πήγε μαζί με τον πατέρα της στο νοσοκομείο που εφημέρευε, καθώς υπέφερε από δυνατούς πόνους στο στομάχι. Εκείνη τη στιγμή στο κτίριο υπήρχε αρκετός κόσμος, ο οποίος περίμενε για εξετάσεις.
Ωστόσο, οι πόνοι της νεαρής κοπέλας ήταν αφόρητοι και ο πατέρας της χρειάστηκε να τη συνοδεύσει δύο φορές στην τουαλέτα. Την τρίτη φορά, όμως, την άφησε να πάει μόνη της.

«Για μια στιγμή πήρα τα μάτια μου από την πόρτα και την περίμενα να βγει. Αφού πέρασαν περίπου δέκα λεπτά, την αναζήτησα…» διηγήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο πατέρας της αγνοούμενης κοπέλας Δημήτρης Ευσταθιάδης και πρόσθεσε ότι, όταν συνειδητοποίησε πως η κόρη του δεν ήταν στις τουαλέτες του νοσοκομείου, άρχισε να την ψάχνει:

«Βγήκα αναστατωμένος έξω στην είσοδο και άρχισα να ρωτάω τον κόσμο. Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πιάτσα μού είπαν ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της κόρης μου είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό την Αθήνα».
Πέρασαν δύο ώρες, με τον πατέρα της Ελένης να περιμένει στην πιάτσα των ταξί, ούτως ώστε να συναντήσει τον οδηγό που μετέφερε το παιδί του στην πόλη. Τελικά τον συνάντησε και εκείνος του είπε πως άφησε την κόρη του σε συγκεκριμένο σημείο επί της οδού Αχαρνών.

O «Σαχ Μαξούτ»

Ο Δημήτρης Ευσταθιάδης τρομοκρατήθηκε, καθώς ήξερε ότι η κόρη του δεν είχε χρήματα για να πληρώσει το ταξί. Οταν ρώτησε τον οδηγό του οχήματος πώς τον πλήρωσε, εκείνος του απάντησε πως την παρέλαβε ένας Πακιστανός με το παρατσούκλι «Σαχ Μαξούτ»!

Ωστόσο, πρώτα είχε αφήσει τη νεαρή κοπέλα σε ένα κατάστημα ψιλικών, με τον ιδιοκτήτη του ταξί να μεταφέρει στον πατέρα πως η κόρη του πρώτα τηλεφώνησε σε κάποιον και μετά τον πλήρωσε, βγαίνοντας από το κατάστημα.
«Στο ψιλικατζίδικο συνάντησα έναν νεαρό υπάλληλο, που μου είπε ότι δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε. Αν κάνουν κακό στο παιδί μου…» κατάφερε να ψελλίσει μπροστά στην κάμερα, ώσπου η φωνή του πνίγηκε στα δάκρυα.

Επειτα από σχετική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο facebook, όπου χρησιμοποιεί ένα άλλο ψευδώνυμο και η σελίδα του προκαλεί ανατριχίλα, καθώς έχει αναρτήσεις με όπλα, ναρκωτικά, πακέτα με χρηματικά ποσά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές, αλλά και φωτογραφίες με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.! Στο προφίλ του υπήρχε και η φωτογραφία της 18χρονης Ελένης, η οποία φαινόταν ότι είχε σχολιάσει πως ήταν στο νοσοκομείο και ότι θα γύριζε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας στην εκπομπή, ο τρόπος γραφής της ανάρτησης δεν ήταν της κόρης του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...