Μέλος των Bee Gees είναι (;) ο πατέρας 49χρονου μουσικού

Ο Νικ Εντακοτ δόθηκε για υιοθεσία (από τη μητέρα του) σε κέντρο φιλοξενίας όταν ήταν βρέφος και σήμερα υποστηρίζει ότι αποτελεί τον καρπό του έρωτα του Μορίς Γκιμπ και μιας διευθύντριας στούντιο

Ο Νικ Εντακοτ δόθηκε για υιοθεσία (από τη μητέρα του) σε κέντρο φιλοξενίας όταν ήταν βρέφος και σήμερα υποστηρίζει ότι αποτελεί τον καρπό του έρωτα του Μορίς Γκιμπ και μιας διευθύντριας στούντιο

Η ομοιότητα στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι τόσο εμφανής που, όπως υποστηρίζει ο 49χρονος μουσικός Νικ Εντακοτ, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αμφιβολία ότι είναι καρπός του κρυφού έρωτα του μέλους των Bee Gees Μορίς Γκιμπ και μιας διευθύντριας στούντιο.

Ο Εντακοτ δόθηκε για υιοθεσία σε κέντρο φιλοξενίας παιδιών από τη μητέρα του Πάτι Νόλντερ, όταν ακόμη ήταν βρέφος. Χρόνια αργότερα, μία θεία του τού αποκάλυψε την ταυτότητα του βιολογικού πατέρα του, την οποία της είχε εκμυστηρευτεί η μητέρα του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Sunday People», παραδέχεται ότι ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε και πως το μόνο που θέλει είναι να μάθει την αλήθεια, δηλαδή«ποιος είναι ο πατέρας μου, ποιος είμαι. […] Οχι για χρήματα ή κάποια αξίωση στην περιουσία του Γκιμπ». Πιστεύει ότι έχει δικαίωμα να γνωρίζει, ακόμη και για να ξέρει αν θα υποφέρει από γενετικές επιπλοκές στην υγεία του, καθώς ο Μορίς Γκιμπ πέθανε το 2003 στα 53 του λόγω επιπλοκών στο έντερο, ενώ ο δίδυμος αδελφός του Ρόμπιν το 2012 από ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια.

Η επεισοδιακή αναζήτηση της ταυτότητας του πατρός του ξεκίνησε με τον ισχυρισμό της μητέρας του ότι ήταν γιος του Κρις Αντριους, τραγουδιστή των Fleur de Lys, ενδεχόμενο που απέκλεισε τεστ DNA το 2009. Η μητέρα του αρνήθηκε να τον βοηθήσει περαιτέρω, γεγονός που έκανε η θεία του.

Επειτα από τρία ξεχωριστά τεστ αναγνώρισης προσώπου που έδειξαν ποσοστό συσχέτισης με τον Γκιμπ 95,2%, ο Εντακοτ είναι σίγουρος ότι είναι ο πατέρας του. Θέλει όμως να υποβληθεί σε τεστ DNA για να είναι 100% σίγουρος, παρά το γεγονός ότι η μητέρα του Πάτι ισχυρίζεται ότι «όλα είναι ψέματα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ