Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 9 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέζετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχτούν αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

ΚΡΙΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας, που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής αυτό το διάστημα. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε τον σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αβεβαιότητα που αισθάνεστε για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Οι σκέψεις σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε απρόσκοπτοι την πορεία σας. Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο σας και σίγουρα θα ανανεωθείτε. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εμπιστοσύνη που θα δείχνετε στον εαυτό σας θα είναι διαρκώς μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο να διανύσετε μπροστά σας. Αποφασίστε να μπείτε σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης για να υπάρξει βελτίωση στις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα σας δοκιμάσουν, αλλά παράλληλα θα σας δώσουν και ιδέες για νέες στρατηγικές. Μην αντιμετωπίζετε με αδιαφορία τα φλερτ που σας κάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή. Αν κάποιοι δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, εκφράστε τα παράπονά σας.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Ενταχθείτε σε καταστάσεις, όταν βλέπετε ότι οι άνθρωποι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας. Αφού η παρούσα νοοτροπία δεν σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε τη ριζικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που συμβαίνουν σε εσάς και στους γύρω σας. Τολμήστε να κάνετε αποφασιστικές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας. Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, πρέπει να τους το δείξετε εγκαίρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέζετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχτούν αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε χρειάζεται να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με τον σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κοινωνικός κύκλος σας ανοίγει ολοένα και περισσότερο. Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.
Εξασφαλίστε λίγο ελεύθερο χρόνο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ