Ο διάσημος Τούρκος σεφ που «τάισε» το «Survivor»

Ποιος είναι ο Nusret Gökçe που τάισε την Κυριακή το «Survivor»;

Ποιος είναι ο Nusret Gökçe (φωτό) που τάισε την Κυριακή το «Survivor»;  Μαύρα γυαλιά ηλίου, κολλητά μπλουζάκια, αισθησιακό ταμπεραμέντο και φυσικά η απαράμιλλη τεχνική του να κόβει και να αλατίζει το κρέας, από ψηλά με το σπάσιμο του καρπού του, είναι τα ατού του διάσημου Τούρκου σεφ και κρεοπώλη.

Ο μελαχρινός ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων στην Τουρκία, τον οποίο ο κόσμος αποκαλεί «Salt Bae» («Μωρό του αλατιού»), έχει τον τρόπο του να μην περνά απαρατήρητος, φροντίζοντας κάθε δημοσίευσή του στα social media να προκαλεί ντόρο… Λίγο με την εμφάνισή του, λίγο με το μπλαζέ ύφος του και περισσότερο με την τσαχπινιά του όταν κόβει και αλατίζει το κρέας, ο Gökçe έχει καταφέρει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής με περίπου 7.000.000 ακολούθους απ’ όλο τον κόσμο.

Μόνο το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, στο οποίο κόβει και αλατίζει μια μπριζόλα, συγκέντρωσε 2.400.000 προβολές, ενώ ό,τι ανεβάζει στα social media γίνεται σε λίγα λεπτά viral, με πολλούς διάσημους ανά τον κόσμο να αντιγράφουν το στιλ του.

Μάλιστα, ανάμεσα στους celebrities που έχουν δειπνήσει στα εστιατόριά του είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Μεζούτ Eζίλ και ο δικός μας Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον σεφ «τον καλύτερο του κόσμου, τον βασιλιά». Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ότι αλυσίδα των steakhouse Nusr-et, στην οποία είναι συνιδιοκτήτης, ανοίγει εστιατόρια σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. 

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ