Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η τραγική ιστορία της πρώην προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα ντε Κίρσνερ

Η λανθασμένη διάγνωση για καρκίνο θυρεοειδούς, η επέμβαση (το 2012) καιοι κατηγορίες για διαφθορά

Η λανθασμένη διάγνωση για καρκίνο θυρεοειδούς, η επέμβαση (το 2012) καιοι κατηγορίες για διαφθορά

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Μια βαριά προσωπική ιστορία κουβαλά η άλλοτε σιδηρά κυρία της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρσνερ, την οποία είδαν χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής ήταν παντρεμένη με τον Νέστορ Κίρσνερ, τον οποίο διαδέχτηκε στην εξουσία.

Η «Ιμέλντα», όπως την αποκαλούσαν τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης, είδε τα φώτα της δημοσιότητας επί προεδρίας της και για την πλούσια γκαρνταρόμπα της. Στις αρχές του 2012 υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο του θυρεοειδούς, ο οποίος είχε διαγνωστεί λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας της στην προεδρία.

4126859Τότε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, που είχε την ίδια ασθένεια, αναρωτήθηκε δημόσια: «Μήπως οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;»
Αυτός ο προβληματισμός τού γεννήθηκε από την Κίρσνερ, τον ίδιο αλλά και τους προέδρους της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο και της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, που επίσης νόσησαν. Η επέμβαση της Φερνάντες έγινε, αλλά λίγο αργότερα οι γιατροί τής είπαν ότι ο αδένας που αφαιρέθηκε δεν περιείχε ποτέ καρκινικά κύτταρα!

Σκληρή και δυνατή γυναίκα η Κριστίνα (στο τέλος κατηγορήθηκε για διαφθορά), πήρε άδεια εισαγγελέα για να βγει από τη χώρα της και να βρεθεί κοντά μας.
Ενδιαφέρουσα πολιτικός και ενδιαφέρουσα επίσκεψη, αλλά αναρωτιέμαι το εξής: Γίνεται στο πλαίσιο της λατρείας του ΣΥΡΙΖΑ για τους Λατινοαμερικανούς ηγέτες ή για κάποιο άγνωστο σε εμάς λόγο;

Βγήκαν στους δρόμους τα… ορφανά του Σώρρα

anthrwpoi swrra

«Ελα να ξεχρεώσεις κι εσύ με την εξώδικη δήλωση-εντολή ολικής αποπληρωμής» έγραφε η… μπροστοποδιά (που έλεγε κι η γιαγιά μου) που φορούσε ένα από τα «ορφανά του Σώρρα» χθες το πρωί στους Αμπελοκήπους. Επί της Κηφισίας, καμιά δεκαριά γυναίκες και άνδρες σταματούσαν τα αυτοκίνητα στα φανάρια και μοίραζαν προκηρύξεις υπέρ της κίνησης Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα. Η προτίμησή τους ήταν στο φανάρι Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Ποιος ξέρει, ίσως έχουν εσωτερική, δική τους πληροφόρηση ότι από εκεί διέρχονται τα περισσότερα UFO της Αττικής.

Πρωτότυπη ομολογουμένως «συγκέντρωση», με την ολόσωμη ποδιά-βιβλίο, στην οποία διάβαζες μπρος και πίσω τα πονήματα του μεγάλου ευεργέτη Αρτέμη Σώρρα. Μπράβο, παιδιά, βάλατε τα γυαλιά στα άλλα κόμματα με την ευρεσιτεχνία της ποδιάς. Αντε, και εις ανώτερα!

Η ώρα του Αννίβα

img 3284

Στα χνάρια του πατέρα του βαδίζει ο Αννίβας Οικονόμου, γιος του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου. Ο Βασίλης έχει δύο γιους, τον Αννίβα και τον Ρωμανό, που είναι αθλητές, όπως ήταν και ο μπαμπάς τους, όσο κι αν δεν του φαίνεται. Ως έφηβος ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό (πανελληνιονίκης στο τριπλούν και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου Εφήβων). Τώρα προελαύνει ο Οικονόμου junior με το επικό όνομα Αννίβας.

Οι «νεοσσοί» του ΣΥΡΙΖΑ

img 3285

Να τα τα συριζάκια μου! Οι δύο «νεοσσοί» του κυβερνώντος κόμματος, Πέτρος Κωνσταντινέας (αριστερά) από τη Μεσσηνία και Μάριος Κάτσης (δεξιά) από τη Θεσπρωτία, συναντήθηκαν στην πατρίδα του πρώτου, την Καλαμάτα, και τα είπαν λιγάκι.
Μετά την επίτευξη της… επικερδούς σε όλα συμφωνίας έχουν αναθαρρήσει τα πουλάκια μου! Οι δύο νεαροί βουλευτές λοιπόν που καίνε καρδιές, όπως μαθαίνουμε, βγήκαν βόλτα στην παραλία της Καλαμάτας και ήπιαν το καφεδάκι τους.

(!)

img 3286

Η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά με λίγο πιο επιμελημένη κόμμωση και ο Γιώργος Χουλιαράκης βρέθηκαν προχθές στο δείπνο του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, προς τιμήν των μελών της Επιτροπής Δικαιοσύνης του Κογκρέσου των ΗΠΑ, που βρίσκονται στην Αθήνα. Την παρέα τους πλαισίωνε ο Γιώργος Ξηραδάκης, διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants και προβεβλημένο στέλεχος της ελληνικής και της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας.
Ο πρέσβης ήταν γλυκύτατος μαζί τους. Τα Φερέρο Ροσέ πήγαιναν κι έρχονταν!

offer


{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...