Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

22 χρόνια για τον θάνατο του «Μπρούνο»

Γλίτωσε τελικά τα ισόβια ο Βούλγαρος που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Ηλία Φανούρη στη Ρόδο (γνωστού και ως «Greek kamaki»), αφού το δικαστήριο άλλαξε το κατηγορητήριο

Γλίτωσε τελικά τα ισόβια ο Βούλγαρος που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Ηλία Φανούρη στη Ρόδο (γνωστού και ως «Greek kamaki»), αφού το δικαστήριο άλλαξε το κατηγορητήριο

«Εσπασαν» τα ισόβια του Βούλγαρου που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Ηλία Φανούρη, γνωστού ως «Μπρούνο, το Greek kamaki», τον Ιούνιο του 2014. Ο 38χρονος, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πέντε χρόνια για εμπρησμό, κατάφερε να μειωθεί η ποινή του σε 22 χρόνια!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η δίκη του αλλοδαπού έγινε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ρόδου και οι δικαστές τον έκριναν ομόφωνα ένοχο για σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη και για εμπρησμό σε βάρος του 64χρονου, μετατρέποντας την αρχική κατηγορία.
Στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο κατέθεσε ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τον άτυχο άντρα, ο οποίος έκρινε ότι ο 38χρονος δεν σκόπευε να σκοτώσει τον Φανούρη και συνηγόρησε στον ισχυρισμό του ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν και ένας αστυνομικός της Ασφαλείας Ρόδου, ένας πυροσβέστης του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ο ιατροδικαστής του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού και ένας ιταλικής καταγωγής γείτονας του θύματος, που τον άκουσε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή να καλεί έναν «Μιχάλη» για βοήθεια.

Ταινία ντοκιμαντέρ

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η ομοεθνής σύντροφος του κατηγορουμένου και μητέρα των παιδιών του, η οποία τόνισε ότι ο Βούλγαρος δεν ήταν ποτέ βίαιος και δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στη συμβίωσή τους, αλλά και ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.
Η 40χρονη ήταν συγκατηγορούμενη του 38χρονου, αλλά είχε απαλλαγεί στις 11 Νοεμβρίου 2014 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο άτυχος «Μπρούνο», που είχε γίνει γνωστός από την ταινία ντοκιμαντέρ «Ο Κολοσσός του Ερωτα» αλλά κέρδιζε τα προς το ζην ως πλανόδιος μικροπωλητής, βρέθηκε απανθρακωμένος στις 13 Ιουνίου 2014 μέσα στο μικρό σπίτι του στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Ο Βούλγαρος είχε παραδεχτεί ότι τον χτύπησε με γροθιά στην κοιλιά όταν τον είδε να κρατάει ένα μαχαίρι και ο Μπρούνο έπεσε ουρλιάζοντας από τους πόνους. Μάλιστα, προσπάθησε να τον σώσει δίνοντάς του το φιλί της ζωής, χωρίς να τα καταφέρει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...