Τρόμος σε δημοτικό! Καταγγέλλουν δάσκαλο ότι ασελγούσε σε ανήλικους μαθητές

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχθηκε από τους γονείς τουλάχιστον 10 μαθητών ενός δημοτικού σχολείου σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής ότι…

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχθηκε από τους γονείς τουλάχιστον 10 μαθητών ενός δημοτικού σχολείου σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής ότι τα παιδιά τους υπέστησαν ασελγείς πράξεις από τον ίδιο τους τον δάσκαλο!

Αρχικά οι καταγγελίες υποβλήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα από τους γονείς, που σύμφωνα με πληροφορίες άκουσαν εμβρόντητοι τους ανήλικους μαθητές να τους αποκαλύπτουν ότι ο εκπαιδευτικός που διδάσκει ειδικό μάθημα, όταν βρίσκει την ευκαιρία, τα ακουμπά με τα χέρια του σε επίμαχα σημεία στο κορμάκι τους! Η υπόθεση κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή, με αποτέλεσμα οι καταγγελίες να διαβιβαστούν στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, που ανέλαβε τη διερεύνησή τους.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος «ξεψάχνισαν» το παρελθόν του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού και διαπίστωσαν ότι είχε μετατεθεί στην Αττική πριν από περίπου έναν χρόνο από πόλη της Πελοποννήσου όπου υπηρετούσε ως δάσκαλος, επειδή και εκεί είχαν υπάρξει ανάλογες καταγγελίες γονέων με αποτέλεσμα να διαταχθεί η άμεση απομάκρυνσή του! Μετά τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί του τμήματος κάλεσαν στα γραφεία τους τον εκπαιδευτικό προκειμένου να του πάρουν κατάθεση, ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις καταγγελίες και μάλιστα απειλούσε με αγωγές και μηνύσεις τους αστυνομικούς, στην περίπτωση που οι καταγγελίες δεν αποδειχθούν ερευνητικά.

Παρ’ όλα αυτά, με δεδομένο ότι οι περιπτώσεις τέτοιου είδους ασέλγειας είναι δύσκολο να διαπιστωθούν ιατροδικαστικά ή και εργαστηριακά, οι αστυνομικοί θα σχηματίσουν τη δικογραφία περιλαμβάνοντας τις καταγγελίες των γονέων και την κατάθεση του εκπαιδευτικού και θα την αποστείλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα, που θα κρίνει αν θα ασκήσει δίωξη.

Θ. Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ