Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Νέοι μπελάδες για τον Πασχάλη

Ο τραγουδιστής καλείται να πληρώσει (περίπου) 12.000 ευρώ για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου

Περίπου 12.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Πασχάλης Αρβανιτίδης για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου!

Στο τελευταίο επεισόδιο του δικαστικού σίριαλ μεταξύ του τραγουδιστή και του γενετιστή, ο οποίος διενήργησε την εξέταση DNA σχετικά με την πατρότητα του εξώγαμου -τελικά- τέκνου του Νικόλα – Αδωνη, ο Πασχάλης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών χωρίς κανένα ελαφρυντικό (σ.σ.: εκ παραδρομής σε δημοσίευμά της η «Espresso» ανέφερε ότι η ποινή ήταν πέντε μήνες).

Το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε ομόφωνα τον τραγουδιστή σε 15 μήνες για κάθε πράξη, με τη συνολική ποινή να φτάνει τους 20 μήνες χωρίς αναστολή. Ωστόσο, η ποινή είναι εξαγοράσιμη, γεγονός που σημαίνει ότι ο κ. Αρβανιτίδης πρέπει να καταβάλλει περίπου 12.000 ευρώ για να μην εκτελεστεί η ποινή του. Μάλιστα, η πλευρά του τραγουδιστή κατέθεσε αίτημα για καταβολή του ποσού σε δόσεις. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκαν 24 δόσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εξόφληση. Σημειώνεται, ότι αν κάποια δόση χαθεί, θα βγει εκτός της ρύθμισης και θα ακολουθήσουν οι νόμιμες συνέπειες.

Αμετάκλητη

Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ για το ίδιο θέμα η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών για τις ίδιες πράξεις, με την απόφαση να είναι αμετάκλητη καθώς δεν άσκησε έφεση.

Η υπόθεση της πραγματογνωμοσύνης που «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή τον τραγουδιστή έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες δικαστικές μάχες. Η σύζυγος του Πασχάλη έκανε δημόσιες δηλώσεις στα media και αμφισβήτησε τα αποτελέσματα, λέγοντας ότι η διαδικασία δεν ήταν διαφανής, επειδή δεν ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος από τη μεριά του τραγουδιστή, ενώ ο σύμβουλος της κυρίας Τουτουντζή ήταν μαθητής του Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Η πλευρά του καθηγητή Ιατρικής Γενετικής Κωνσταντίνου Γ. Πάγκαλου, αντεπιστέλλοντος μέλους της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής της Γαλλίας, αναφέρει: «Ολες οι μέχρι σήμερα δικαστικές διαμάχες (μηνύσεις και αγωγές), μεταξύ του ζεύγους Αρβανιτίδη και του καθηγητή Κ. Πάγκαλου σε όλους τους βαθμούς έχουν κερδηθεί οριστικώς και αμετακλήτως από τον κ. Πάγκαλο.

Οι τέσσερις αγωγές και έξι μηνύσεις, που τελεσίδικα εκδόθηκαν από περισσότερους από 70 δικαστές, καταδικάζουν ομόφωνα το ζεύγος Αρβανιτίδη για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατά του καθηγητή Κ. Πάγκαλου, ο οποίος εκτέλεσε στο ακέραιο το επιστημονικό έργο του και διεκπεραίωσε με έγκυρο και διαφανή τρόπο την ορισθείσα από το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη για την εξέταση πατρότητας του εξωγάμου τέκνου του κ. Πασχάλη Αρβανιτίδη, Νικολάου – Αδωνη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...