Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το γούρι που γράφει ιστορία!

Ο tattoo artist Γ. Μαυρίδης (φανατικός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ) αποκάλυψε τη… συνεισφορά του στους κερδισμένους τελικούς Κυπέλλου του «Δικεφάλου»

Το μυστικό της επιτυχίας και η αιτία που χάθηκε η κούπα από τον Παναθηναϊκό πριν τρία χρόνια

Τρεις κούπες, ένα γούρι! Ο tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, που είναι φανατικός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του «Δικεφάλου» και τη δική του συνεισφορά στους κερδισμένους τελικούς Κυπέλλου του 2001, του 2003 και του 2017, αλλά και ποια ήταν η αιτία που χάθηκε το τρόπαιο από τον Παναθηναϊκό το 2014.

«Μόνο αν είσαι ρομαντικός θα τη νιώσεις την ιστορία, ασχέτως με το τι χρώμα φανέλα φοράς. Ηταν Μάιος του 2001 όταν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να παίξει έναν τελικό Κυπέλλου έπειτα από εννέα χρόνια.

Γνώρισα τον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ (Τάσος Κατσιαμπής) μέσω ενός κοινού φίλου. Λίγες μέρες πριν από τον τελικό μού λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού. “Αφού θα κατέβεις που θα κατέβεις στο ματς, δεν έρχεσαι μια ημέρα πριν να μας κάνεις κάνα τατουάζ με χένα έτσι για γούρι πριν το ματς;” Και έτσι κι έγινε, τη νύχτα πριν από τον τελικό βρέθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα στους Τάσο Κατσιαμπή, Παντελή Καφέ, Παντελή Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Ναλιτζή από ένα τατουάζ χένα, έτσι για να νιώσουν λίγο πιο κοντά με αυτούς που θα ήταν στην κερκίδα. Την επομένη το σηκώσαμε με σκορ 4-2, στο τέταρτο γκολ σκοράρει ο Ναλιτζής και πανηγυρίζει στην κάμερα δείχνοντας το τατουάζ!

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι τρελή, όλες οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας με έχουν πρωτοσέλιδο με τους παίκτες φωτογραφία και μιλάνε για το γούρι του τελικού που έκανε ένας πιτσιρικάς τατουατζής.

Από εκείνη τη μέρα και μετά όποιος ποδοσφαιριστής έρχεται Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τατουάζ περνάει από το μαγαζί μου» ανέφερε αρχικά το μήνυμα του Μαυρίδη στα social media. «Το 2003 ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό με τον Αρη, η ομάδα έχει σχεδόν αλλάξει, αλλά έχει παραμείνει ο Παντελής Καφές που είναι αρχηγός.

Ξέφρενη εβδομάδα

Χωρίς δεύτερη σκέψη, τη νύχτα πριν από τον τελικό ξανακάνουμε τατουάζ με χένα μαζί με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Νάστο. Η ομάδα κατακτάει το Κύπελλο ξανά και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ξέφρενη.

Για δεύτερη φορά όλες οι αθλητικές εφημερίδες μιλάνε για το γούρι του τελικού» πρόσθεσε, ενώ για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου του 2014 αποκάλυψε ότι «στον τελικό με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς λείπω εκτός Ελλάδας για γυρίσματα (σ.σ.: της τηλεοπτικής εκπομπής που ήταν παρουσιαστής) και στη συνομιλία μου με τον Κλάους στο τηλέφωνο του λέω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω. Χάνουμε 4-1».

Οσο για τον πρόσφατο τελικό στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ΑΕΚ, έγραψε: «Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 κάναμε το ίδιο γούρι, αυτήν τη φορά δεν έλειπα. Μπορεί τα χρόνια να περάσαν, οι καιροί να άλλαξαν, οι παίκτες πλέον έχουν σχεδόν όλοι τατουάζ, αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε να συνεχίσουμε “Το Γούρι”.

Ωραίες εποχές, ωραίες ιστορίες που θα διηγούμαστε όταν γεράσουμε. Μια φορά έλειψα και τα κάνατε θάλασσα».

gqwe5tg 2

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...