Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Ζαν Μπατίστ: «Καρφώνει» με… σουξέ

Ο Χρήστος Ιωάννης Βαπτιστής (Ζαν Μπατίστ) άφησε τα παρκέ για να κάνει καριέρα στο τραγούδι, ενώ είναι εξπέρ και στο μανικιούρ – πεντικιούρ

Πώς μπορεί να συνδυαστεί το λαϊκό τραγούδι με το μπάσκετ και το μανικιούρ – πεντικιούρ; Στην περίπτωση του Ζαν Μπατίστ ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρων.

Βαπτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, ο Χρήστος Ιωάννης Βαπτιστής -όπως είναι το πλήρες όνομά του- ανακάλυψε από μικρός την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι, εγκαταλείποντας μια άλλη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ, με το οποίο ασχολείται πλέον μόνο όταν συναντιέται με τους κολλητούς του, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Κι επειδή, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, «μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε κι αν πεινάσεις πιάσ’ τηνε», ο τραγουδιστής θέλησε να μάθει την τέχνη του μανικιούρ – πεντικιούρ, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους γύρω του για την επιλογή του, αφού θεωρούν το επάγγελμα γυναικεία υπόθεση.

Ο Ζαν Μπατίστ, ο οποίος έχει κάνει και το -επιτυχημένο- πέρασμά του από την τηλεόραση με την εκπομπή «Disney Club» στο Mega, έχει δώσει πλέον όλη την ενέργειά του στο τραγούδι. Μετά και τη μεγάλη επιτυχία του «Πες του», η οποία έφτασε τις 7.000.000 προβολές στο ΥouΤube, ο 34χρονος καλλιτέχνης έκανε στροφή σε λαϊκά μονοπάτια με το τραγούδι «Μαζί δεν κάνουμε», ένα καθαρόαιμο τσιφτετέλι, που αναδεικνύει τη λαϊκή έκταση της φωνής του.

«Η ζωή μου κινείται καθαρά σε λαϊκούς ρυθμούς και φυσικά δεν εννοώ τη μουσική, αλλά τον τρόπο ζωής. Είμαι ένας 100% λαϊκός καθημερινός τύπος και αυτό κατ’ επέκταση επηρεάζει και τη μουσική μου και τις συνή θειές μου» μας λέει. Η συζήτηση έρχεται στην οικογένειά του και τα όμορφα και συνάμα δύσκολα παιδικά χρόνια του στις λαϊκές γειτονιές των Σεπολίων και του Κολωνού.

Με τους Αντετοκούνμπο

«Η γειτονιά που μεγάλωσα ήταν αρκετά… σκληρή, με κουτσομπολιό, bullying, αλλά και όμορφες καταστάσεις. Ομως, αυτό που με κάνει περήφανο είναι το μπάσκετ… Είμαστε σίγουρα μέσα στις καλύτερες μπασκετικές περιοχές» λέει και θυμάται τις περιόδους που έκανε παρέα με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. «Μας συνδέουν η f4 2γειτονιά και φυσικά το μπάσκετ, αν και μας χωρίζει σχεδόν μία δεκαετία… Στον Τρίτωνα, στο γήπεδο μπάσκετ στα Σεπόλια, έχουν γίνει μεγάλα παιχνίδια μεταξύ παρέας, με πολύ κόσμο να ζητωκραυγάζει». Παιχνίδια στα οποία ο Γαλλοαφρικανός πατέρας του δεν ήταν ποτέ παρών. «Εχω να τον δω από 2 χρόνων, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχω να θυμάμαι πράγματα από αυτόν, συν το ότι η ζωή μας συνεχίστηκε κανονικά… Η μητέρα μου πραγματικά φρόντισε να καλύψει πολλά κενά με μεγάλη επιτυχία» εξομολογείται.

Οικονομάκου – Μπουλέ έχουν τα πιο ωραία νύχια

Για τον Ζαν Μπατίστ η ιδανική γυναίκα πρέπει να έχει γλυκό πρόσωπο, τρέλα, χιούμορ, στιλ και ωραία άκρα! «Για την ακρίβεια, θέλω να έχει ωραία δάχτυλα ειδικά στα πόδια» μας λέει και είναι τέτοια η λατρεία του στα περιποιημένα άκρα των γυναικών που θέλησε να μάθει όλα τα μυστικά τους, σπουδάζοντας την τέχνη του μανικιούρ – πεντικιούρ!

«Η άλλη μου δουλειά είναι λατρεία, είναι το χόμπι μου. Θέλω να κάνω τις γυναίκες να φαίνονται σε αυτό το κομμάτι του σώματός τους ακόμη πιο ωραίες… Το ξεκίνησα πραγματικά λέγοντας “αφού δεν περιποιείστε τα άκρα σας στον τέλειο βαθμό, θα το κάνω εγώ και με μεγάλη χαρά φυσικά”» και συνεχίζει με το ποιες επώνυμες κυρίες θεωρεί ότι έχουν τα πιο ωραία νύχια:

«Με σιγουριά θα πω η Αθηνά Οικονομάκου και η Νάντια Μπουλέ!».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...