Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Don Leon: Τράπερ βομβιστής ΑΤΜ τραπεζών

Μόλις λίγους μήνες άντεξε μακριά από την παρανομία ο...

Αυτός ο πρωταγωνιστής κάνει είσοδο στο «Προξενιό της Ιουλίας» 

Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει είσοδο στη σειρά...

Κουτσελίνη VS Συνατσάκη: «Να πάμε σε πλαστικό χειρουργό για να δούμε ποια...

Η Ζήνα Κουτσελίνη «ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις κατά της...

Η Γιάννα Τερζή εξομολογήθηκε πρώτη φορά τη μάχη της με τον καρκίνο

Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της η Γιάννα Τερζή, η...

Success story στον αέρα

Ο Ελληνοκύπριος Αλεξ Μαχαίρας πληρώνεται για να είναι πρώτος επιβάτης σε καινούργια αεροπλάνα και να «τεστάρει» τις ανέσεις τους

Ο Ελληνοκύπριος Αλεξ Μαχαίρας πληρώνεται για να είναι πρώτος επιβάτης σε καινούργια αεροπλάνα και να «τεστάρει» τις ανέσεις τους

Φανταστείτε να είστε ο πρώτος επιβάτης που επιβιβάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο αεροπλάνο. Να σας υποδέχονται με σαμπάνια, να σας ξεναγούν στους χώρους του, να δοκιμάζετε τα αναπαυτικά καθίσματα της business class, να παίζετε με όλα τα διαθέσιμα gadgets και να γεύεστε το προσφερόμενο μενού, χωρίς καν να έχετε πληρώσει εισιτήριο ή να έχετε περιμένει στην ουρά για check-in.

Από την Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Για τον Ελληνοκύπριο Αλεξ Μαχαίρα όλα αυτά όχι μόνο δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός, αλλά είναι η «σκληρή» εργασιακή καθημερινότητά του. Εργάζεται ως αναλυτής αεροπλοΐας και πληρώνεται αδρά.
Εχοντας ως βάση του το Λονδίνο, ο 20χρονος Μαχαίρας, ο οποίος έχει Ελληνα πατέρα και Κύπρια μητέρα, δοκιμάζει πρώτος όλα τα καινούργια αεροσκάφη, μικρά ή μεγάλα, αμέσως μετά την τελετή παράδοσής τους στις αεροπορικές εταιρίες, ταξιδεύοντας σε όλες τις ηπείρους.

Εξερευνά τους χώρους

Μαζί με τους διευθύνοντες συμβούλους, το πλήρωμα και πολλές φορές υπουργούς χωρών, ο Μαχαίρας, ο οποίος έχει κάνει μαθήματα αεροπλοΐας, εξερευνά τους χώρους των αεροσκαφών και μοιράζεται τις εμπειρίες του αρχικά με τους followers του στα social media και εν συνεχεία με τους τηλεθεατές ή τους ακροατές καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών. Αν και ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι αμείβεται για τις εμφανίσεις του στα media, αρνείται να συζητήσει αν βγάζει χρήματα από τις σχέσεις που έχει καλλιεργήσει με τις αεροπορικές εταιρίες.

«Γεννήθηκα με το ταξιδιωτικό μικρόβιο» αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Businessinsider, λέγοντας πως μελετούσε από μικρός οτιδήποτε είχε σχέση με την αεροπλοΐα. Το βιβλίο του Ρίτσαρντ Μπράνσον αναφορικά με τη δημιουργία της Virgin Atlantic αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για εκείνον. Σε ηλικία 14 ετών, βρετανικός ραδιοφωνικός σταθμός που είχε προσέξει τις αναλύσεις του στο twitter τού πρότεινε συνεργασία. Εκτοτε έχει τη δική του εκπομπή στο LBC, ενώ κάνει αναλύσεις και για άλλα ΜΜΕ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Cine Δέσποινα: Επιστολές… αγάπης και φωτογραφίες των σταρ της εποχής με την «κυρα-Γιώργαινα»

Εχοντας περάσει έξι ημέρες από την ταφή της Δέσποινας...

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Καταγγελία της Μαρίας Αλεξάνδρου για ομαδικό βιασμό από τρεις Αλβανούς έναν μήνα

Θύμα ομαδικού βιασμού και της «μαφίας των λουκουμάδων», στην...

Βαλέρια Κουρούπη: Δείτε με ποιον νεαρό ηθοποιό είναι ζευγάρι

Η Βαλέρια Κουρούπη μετά τον χωρισμό της από τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΕρευνήστε τις εξαρτήσεις που γίνονται ανασταλτικές και κάντε κάτι...

Αποκάλυψη Λιάγκα για Στάνκογλου: «Τη σχέση αυτή τη ξέρουμε εδώ και καιρό»

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

Ματσούκα – Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να...