Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 13-14 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Τα καλύτερα έπονται, γι’ αυτό μη χαντακώσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να έχετε κάποιον παρέα. Η καλύτερη συντροφιά…

ΚΡΙΟΣ: Τα καλύτερα έπονται, γι’ αυτό μη χαντακώσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να έχετε κάποιον παρέα. Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δεν θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δεν θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα είναι και τόσο καλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά σας θέματα. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούργια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό, το οποίο, όμως, θα είναι για λίγο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε τρίτους που θα έχουν επιθετική διάθεση.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευτείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη, προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε. Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ο συνδυασμός τού να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, για να μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Ισως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις. Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά πράγματα στη ζωή σας θα αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα. Θα έχετε διλήμματα στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα σε όποιον χώρο σας και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεών σας ή η οριστική διάλυση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...