Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 16 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και σε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε ότι ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία με τον άνθρωπό σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα. Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε θα έχει αίσιο τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών συνεργατών σας, ώστε να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας και απαιτήστε κάτι καλύτερο, αφού το αξίζετε. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, ώστε να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και σε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού φίλου σας. Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε γερές βάσεις στη ζωή σας, οι οποίες θα μπορούν να αντέξουν τις ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό τομέα σας. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια και σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά θέματά σας και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στον χώρο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...