Τρελά κέρδη από παράνομα στοιχήματα!

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτες εταιρίας στην Κέρκυρα που έκανε ετήσιο τζίρο ύψους 30.000.000 ευρώ!

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτες εταιρίας στην Κέρκυρα που έκανε ετήσιο τζίρο ύψους 30.000.000 ευρώ! 

Από την
Εύα Παπαδάτου

Κομπίνα εκατομμυρίων με παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου είχαν στήσει οι επιτήδειοι ιδιοκτήτες μιας εταιρίας στην Κέρκυρα, η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις, έκανε ετήσιο τζίρο ύψους 30.000.000 ευρώ! Τέλος στα πλούσια κέρδη τους έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας του νησιού, που είχαν πληροφορίες για τη δράση τους και οργάνωσαν επιχείρηση τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν εκ των ιδιοκτητών ιστοσελίδας που δεν είχε άδεια για στοιχηματισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4002 του 2011. Στη συνέχεια, κατόρθωσαν να σπάσουν κωδικούς, να εντοπίσουν και να εκτυπώσουν 157.963 δελτία παικτών ονομαστικής αξίας από 0,5 έως 452 ευρώ, τα οποία είχαν παιχτεί στην Κέρκυρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας στο διάστημα από τις 3 Μαρτίου έως τις 14 Μαΐου. Οι συναλλαγές μεταξύ παικτών, μπούκερ και ιδιοκτητών γίνονταν με μετρητά για να μην αφήνουν τραπεζικά ίχνη.

«Ξέπλυμα»

Σύμφωνα με υπολογισμούς, ο τζίρος που έκανε η εταιρία στο διάστημα των 73 ημερών ήταν 7.000.000 ευρώ (!), για τα οποία δεν αποδόθηκαν οι φόροι (35%) στο ελληνικό Δημόσιο, ούτε στον ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της οργάνωσης στοιχήματος μέσω πρακτορείων. Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος της εταιρίας υπολογίζεται στα 30.000.000 ευρώ. Η λειτουργία της ιστοσελίδας, η οποία συνιστά κακουργηματική πράξη εξαιτίας παράνομου στοιχηματισμού και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, διακόπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εντάλματα για άλλους επτά

Εκτός από τη σύλληψη ενός εκ των ιδιοκτητών, η Ασφάλεια συνέλαβε και τους υπαρχηγούς της παράνομης στοιχηματικής εταιρίας, πέντε παίκτες και ακόμη ένα άτομο, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για άλλα επτά και γίνεται προσπάθεια για την ταυτοποίηση και άλλων παικτών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή Κέρκυρας, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, η οποία έχει να κάνει με δεκάδες χιλιάδες συμπληρωμένα δελτία και τζίρο εκατομμυρίων σε μαύρο χρήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό