Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

O Παπαζήσης στο… «Σόι σου»

Και μόνο που στο καστ βρίσκεται η Μίρκα, ήταν ισχυρό δέλεαρ για να κάνω την guest εμφάνιση

Και μόνο που στο καστ βρίσκεται η Μίρκα, ήταν ισχυρό δέλεαρ για να κάνω την guest εμφάνιση

Από THN
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Υστερα από απουσία χρόνων, ο Ιωάννης Παπαζήσης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα διασκεδαστικό guest στο «Σόι σου» του Alpha, το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 21.00.

Ο ηθοποιός είναι το πρόσωπο που θα αναστατώσει την οικογένεια των Τριαντάφυλλων, στο επεισόδιο που έχει τον ιντριγκαδόρικο τίτλο «Ο τελευταίος πειρασμός», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Ο Ιωάννης υποδύεται έναν ερωτιάρη φυσιοθεραπευτή, ο οποίος γοητεύεται από την Αντωνία και της το δείχνει με τον πιο απόλυτο τρόπο.

«Πραγματικά, πέρασα πολύ όμορφα στα γυρίσματα της υπέροχης αυτής σειράς του Alpha» λέει ο πρωταγωνιστής στην «Espresso» και δεν μπορούμε να μην τον ρωτήσουμε πώς ενέδωσε και είπε το «ναι» σε μια τηλεοπτική επιστροφή.

Επεισόδιο

«Ηταν πολύ καλή η προσέγγιση των ανθρώπων της σειράς. Εχει αξιόλογους ανθρώπους. Και μόνο που στο καστ βρίσκεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την οποία αγαπώ πολύ, και με την οποία είχαμε κοινές σκηνές, ήταν ένα ισχυρό δέλεαρ, για να με πείσουν να κάνω την guest εμφάνιση. Πήγα, το έκανα, το απόλαυσα» μας εξομολογείται και συνεχίζει λέγοντας ότι γι’ αυτό το ένα επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη από την τηλεόρασή μας χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες γυρισμάτων, τις οποίες ευχαριστήθηκε πολύ.

«Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και ήταν από τις καλύτερες τηλεοπτικές οικογένειες που έχω συναντήσει. Ολοι ήταν πολύ θετικοί και πολύ φιλόξενοι» είπε, επιβεβαιώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο αυτά που ακούγονται για το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συντελεστών της σειράς, που προβάλλεται ήδη για 3η σεζόν.

to soi soy 18.05.2017 1

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο «Τελευταίος πειρασμός» είναι όνομα και πράμα! Υστερα από την πολυήμερη απουσία της στην Αμερική, η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) επιτέλους επιστρέφει, έχοντας όμως υποστεί ένα μικρό κάταγμα στον αστράγαλό της. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά οι γιατροί προτείνουν φυσιοθεραπείες για ταχύτερη ανάρρωση. Και όντως, οι φυσιοθεραπείες γίνονται και όντως η ανάρρωση είναι ταχύτερη, αλλά για κάποιον λόγο τα μπλεξίματα στην οικογένεια μεγαλώνουν. Και αυτός ο λόγος είναι ο γοητευτικός φυσιοθεραπευτής, ο Στέφανος (Ιωάννης Παπαζήσης), ο οποίος έρχεται στο σπίτι των Τριαντάφυλλων και γοητεύεται αμέσως απ’ την Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Και δεν γοητεύεται απλώς, αλλά το δείχνει κιόλας με τον πιο έντονο τρόπο, διεκδικώντας την από τον άντρα της (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Και τη γοητεύει και εκείνη. Και ποιος ξέρει πού θα τους οδηγήσει το πάθος με την Αντωνία να μπαίνει για πρώτη φορά στον πειρασμό;

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος τον χειμώνα πρωταγωνιστούσε στην «Αστροφεγγιά» του Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, είχε να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη από το 2014, οπότε και συμμετείχε στη σειρά του Mega «Μάνα Χ Ουρανού». Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός δηλώνει ευτυχής μπαμπάς του Ιάσονα, ο οποίος έχει κλέψει την καρδιά τόσο τη δική του όσο και της μαμάς του, Βανέσας Αδαμοπούλου.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...